Çıplak Yönetmen 2. sezon başladı! The Naked Director final sezonu detayları!

Netflix'in Japonya menşeli sıra dışı dizisi Çıplak Yönetmen (The Naked Director) final sezonuyla başladı!

Toru Muranishi'nin fırtınalı hayatında yeni perde açılıyor!

THE NAKED DIRECTOR FİNAL SEZONUYLA DÖNDÜ!

Nobuhiro Motohashi'nin Muranishi'nin yaşamı ve kariyeri hakkındaki röportaj kitabı Zenra Kantoku Muranishi Toru Den'den esinlenerek hazırlanan "Çıplak Yönetmen (The Naked Director)" 2. ve final sezonuyla Netflix izleyicisinin karşısına çıktı.

İlk sezonu 08 Ağustos 2019'da yayınlanan yarı biyografik komedi-drama türündeki yapımın 2. sezon bölümleri 24 Haziran 2021 Perşembe günü Netflix portalına eklendi.

ÇIPLAK YÖNETMEN 2. SEZONDA NELER OLACAK?

Peki, 1980'ler Japonyası'nda Toru Muranishi ismindeki kararlı bir adamın her büyük hezimeti fırsata çevirmesini ve çalıştığı sektörde devrim yaratmasını konu edinen Çıplak Yönetmen'in yeni sezonunda izleyiciyi neler bekliyor?

21-06/28/the-naked-director-season-2.jpeg

Yeni sezonda başarıdan başarıya koşan Muranishi hedeflerini büyütür ve bankacısı tarafından uydu yayını kavramıyla tanıştırılmasının ardından bir televizyon kanalı kurmaya karar verir. Fakat ne kadar yüksekten uçarsa düşüşü de bir o kadar sert olacaktır!

Yeni sezon, ilk sezon gibi 8 bölümden oluşurken, bölüm süreleri 45 ile 57 dakika arasında değişiklik göstermekte.

Sezonun bölüm sıralaması şu şekilde: "Gökten Seks Yağacak", "Seri Üretim", "Gizli Cevher", "Ortak Rüyamız", "Ekonomi Çökerken", "Kontrol Dışı", "Çöküş", "Taşın Yolculuğu".

Çıplak Yönetmen'in oyuncu kadrosunda Takayuki Yamada, Shinnosuke Mitsushima, Tetsuji Tamayama, Misato Morita, Tokio Emoto, Sairi Ito, Ami Tomite, Takenori Goto, Koyuki, Pierre Taki, Lily Franky, Jun Kunimura, Ryo Ishibashi, Kotaro Yoshida, Itsuji Itao, Kimiko Yo, Yuri Tsunematsu, Daichi Watanabe, Megumi, Mariya Nishiuchi, Sho Kasamatsu, Yuka Masuda, Eisaku Yoshida, Tsuyoshi Ihara, Rie Miyazawa, Renji Ishibashi, Shigeru Muroi gibi isimler yer alıyor.

21-06/28/the-naked-director-dizi.jpeg

The Naked Director'un yürütücü yapımcı kadrosu ise Kaata Sakamoto, Taro Goto ve Masaharu Take'den oluşmakta.

"The Naked Director" (Netflix) 2. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin