Netflix dizisi Sex/Life ile kışkırtıcı bir aşk üçgeni! Konusu, fragmanı, detayları

Arzuyla yıkım arasında çok ince bir çizgi var... Sarah Shahi'li Sex/Life dizisi 1. sezonuyla Netflix'te! Konusu, fragmanı, oyuncuları...

Arzuyla yıkım arasında çok ince bir çizgi var... En derin arzularınız için ne kadar risk almaya isteklisiniz?

Sarah Shahi, Mike Vogel ve Adam Demos (Falling Inn Love) üçlüsünün başrolleri paylaştığı şehvet dolu drama "Sex/Life" 1. sezonuyla Netflix'te yayınlanmaya başladı.

Kışkırtıcı bir aşk üçgenini merkezine koyan dizinin 25 Haziran 2021 Cuma günü yayınlanan 1. sezonu 8 bölümden oluşuyor.

"SEX LIFE" KONUSU

BB Easton'ın 2016 yılında yayınlanan anı kitabı 44 Chapters About 4 Men kitabından esinlenerek Stacy Rukeyser tarafından senaryosu kaleme alınan dizinin hikayesi; evli ve çocuklu bir kadın olan Billie Connelly'nin, fantezilerini süsleyen eski sevgilisinin tekrar hayatına girmesinin ardından cesur cinsel geçmişi ve mevcut gerçekliği arasında ikilem yaşamasına odaklanıyor.

8 bölümlük sezonun bölüm süreleri 43 ile 52 dakika arasında değişmekte.

21-06/27/sex-life-netflix-101.jpeg

Bölüm isimleri "Eşler Connecticut'ta", "Gece Yarısı Metro İstasyonunda", "Geçmişin Gölgesinde", "Yeni New York", "Banliyölerin Sesi", "Gizli Yerimiz", "Kasabada Cumartesi Gecesi", "Kavşak Noktası" olarak sıralanıyor.

De Milo Films & Little Ruke ortak yapımcılığında hazırlanan Sex/Life'ın oyuncu kadrosunda Sarah Shahi, Mike Vogel, Adam Demos üçlüsüne Margaret Odette, Jonathan Sadowski, Meghan Heffernan, Amber Goldfarb, Li Jun Li gibi isimler eşlik ediyor.

Stacy Rukeyser, J. Miles Dale, Jordan Hawley ve Jessika Borsiczky'den oluşan bir ekibin yürütücü yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen kadrosu ise Patricia Rozema, Samira Radsi, Sheree Folkson ve Jessika Borsiczky'den oluşuyor.

21-06/27/sex-life-netflix-106.jpeg

SEX/LIFE 2. SEZON GELECEK Mİ?

Sex/Life'ın 2. sezonu ile ilgili henüz bir açıklama yapılmış değil. Başta Sarah Shahi olmak üzere oyuncu kadrosundaki isimlerin verdikleri röportajlara bakılırsa tüm ekip yeni bir sezon çekme isteğinde. Yakın bir zamanda konuyla ilgili açıklama yapılması bekleniyor.

"Sex/Life" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin