Operasyon 41 Ne Zaman Yayınlanacak Belli Oldu

Operasyon 41 ne zaman yayınlanacak belli oldu. Program için ilk bölüm tanıtım videosu yayınlandı ve yayın günüyle beraber yayın saati de açıklandı.

Oğulcan Özsezgi
27 Haziran 2021 - 22:35
Gündem

Survivor mantığında ama konsept olarak çok daha farklı bir program olarak gelecek olan Operasyon 41 için ilk tanıtım yayınlanmıştı. Geçtiğimiz aylarda ilk tanıtım videosu yayınlanan programın şimdi ise ne zaman yayınlanacağı ortaya çıktı. Operasyon 41 ne zaman yayınlanacak belli oldu ve üzerine de 1.bölümün tanıtımları yayınlandı. 1.Bölümün tanıtımı programın yapısını daha iyi anlamamızı sağlamış oldu.

Gördüğümüz kadarıyla yarışma diğerlerinden çok farklı olacak. Bu sefer ıssız bir adada minimum şartlarda hayatta kalma mücadelesinden çok sanki bir askeri simülasyonda karşılıklı rekabeti göreceğiz.

Operasyon 41 Ne Zaman Yayında Olacak?

Aralarında ciddi spor geçmişlerinin olacağı bilinen yarışmacıların olacağı yarışmada, iki ayrı takım olacağı da ortaya çıkmış durumda. Buna göre iki ayrı takım, birbirleriyle bir simülasyon düzeninde mücadele edecek.

İşaretleme için kullanılacak olanb tüfekler ve tabancaları görüyoruz. Adıyla bağdaşan bir program olacağını da zaten buradan anlıyoruz. Yarışmada kaç kadın kaç erkek olacak ya da takımlarda yer alacak isimler tam olarak kimler olacak bu konuda bilgi yok.

Tanıtıma dönecek olursak, birinci bölüm fragmanı olarak yayınlanan yeni videoda gözüken yarışmanın 4 Temmuz tarihinde yayınlanacak olması. İlk bölüm Temmuz ayının başında yayınlanmış olacak ve yayın günü olarak da Pazar gününün belirlendiğini göreceğiz.

4 Temmuz tarihinden sonra her Pazar günü Operasyon 41 yeni bölümleri yayınlanacak. Yarışmanın kurallarını ve yarışmada yer alacak olan isimleri 4 Temmuz tarihinde yayınlanacak olan ilk bölümden sonra net olarak öğreneceğiz. Şimdilik ilk bölüm için yayınlanan fragmanla sizi baş başa bırakmış olalım. Aslında ilk bölüm fragmanı nasıl bir yarışma göreceğimizi de en iyi şekilde özetlemekte.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin