Sakla Beni 15. Bölümde Naz elindeki kozu kullandı! Cemil ve Gülten yıllar sonra karşı karşıya geldi!

Star'ın çok beklenen dizilerinden Sakla Beni 15. bölümüyle ekrana geldi. Peki Sakla Beni 15. bölümde neler oldu? Sakla Beni 16. bölümde neler olacak? Sakla Beni 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sakla Beni dizisi nerede çekiliyor? Sakla Beni dizisinde kimler rol alıyor? Sakla Beni dizisinin konusu ne? Sakla Beni dizisi uyarlama mı? Sakla Beni reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
09 Şubat 2024 - 09:30
Kültür Sanat

Star’ın sevilen dizisi, OGM Pictures yapımı Sakla Beni 15. bölümüyle ekran geldi. Peki Sakla Beni 16. bölümde neler olacak? İşte detaylar!

SAKLA BENİ 15. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cemil'e yardım etmek isteyen İncila tehlikeli bir işe kalkışırken, Gülten'in Cemil'i görmesi işleri daha da zorlu hale getirir. Dedesinin tavırlarından rahatsız olan Mete, her şeyi göze alarak Kont Ziya'ya rest çeker.

İncila'ya dair gizli planları Ozan tarafından ortaya dökülen Naz, Atıf'ın karşısında zor durumda kalır. Cemil’in evde gizlendiğini öğrenen Mete, bir yandan babasız büyümüş olmanın acısını ve öfkesini yaşarken, bir yandan da Cemil'e yardım etmeye mecbur kalır. 

Aile içindeki dengeleri yeniden sağlamak isteyen Naz, Kont Ziya'yı iş birliği yapmaya zorlayacak bir hamle yapar. Fakat Ziya'nın herkesi şaşırtacak daha başka bir planı vardır.

Sakla Beni yeni bölümüyle Perşembe Star'da...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin