Şampiyon 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde neler olacak?

TRT1 ekranlarının yeni dizisi Şampiyon'un 2. bölümünden ilk fragman yayınlandı.

Merve Mutlu
13 Eylül 2019 - 11:25
Yeni Bölüm

Başrolünde Tolgahan Sayışman'ın Kafkas lakaplı eski bir boksör olan Fırat Bölükbaşı karakteri ile yer aldığı ve başarılı çocuk oyuncu Emir Özyakışır'ın da oğlu Güneş Bölükbaşı karakteri ile kamera karşısına geçtiği Şampiyon dizisinin 2. bölümünden tanıtım yayınlandı.. 

19-09/13/necdet-suphi.png

Şampiyon 1. bölümde neler oldu? - Özet -

19-09/13/bolukbasi.png

Kafkas lakaplı genç ve yetenekli boksör Fırat Bölükbaşı ringte Türkiye’nin en sevilen şampiyon boksörü Necdet Suphi Özer ile karşı karşıya geldi. Hamile karısı Eylül de maçı izlemek için oradaydı. Fırat o gece şampiyon olur. Ancak karısını doğumdan hemen sonra kaybeder. Eylül, ölmeden önce boksu bırakmasını istemişti. Kendini, karısı Eylül gibi FMF (Ailesel Akdeniz Ateşi) hastası olan oğluna adayan Fırat, türlü imkansızlıkla kendilerini İstanbul'da bulur.İstanbul’da yaşayacakları en acı tecrübe, bambaşka bir mucizenin kapısını aralar baba oğul için; doktor Suna’yla tanışırlar ve Suna, Güneş’in tedavisinin yanı sıra bütün masraflarını üstlenir...

Şampiyon 2. bölümde neler olacak?

19-09/13/kafkasss.png

Dizinin 2. bölümünde Güneş, babasının birini öldürdüğünü öğrenir. Fırat'ın ringte öldürdüğü kişinin tüm ailesi onun kim olduğunu öğrenerek hesap soracak. Güneş Suna'ya babasının katil olduğunu söylerken, Fırat'ın öldürdüğü kişinin kardeşi olan Doktor Suna, "Sen o gece sadece abimi değil hepimizi öldürdün Kafkas" diyerek hesap sorar. Ancak o gece Kafkas da Fırat için ölmüştür.. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin