Yasak Elma 49. bölüm fragmanı yayınlandı! Ender'in kardeşi Leyla geliyor!

Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'nın yeni sezon ilk bölümden fragmanı yayınlandı.

Merve Mutlu
13 Eylül 2019 - 11:33
Yeni Bölüm

Başrollerinde Talat Bulut, Eda Ece ve Şevval Sam'ı bir araya getiren, Nesrin Cavadzade, Barış Kılıç ve Doğaç Yıldız gibi yeni oyuncularıyla geçtiğimiz sezona damga vuran Yasak Elma dizisinin yeni sezon 49. bölüm fragmanı yayınlandı.

19-09/13/ender-geldi.png

47. bölümü ile sezon finali yaparak ekran macerasına ara veren dizi, 48. yeni bölümü ile ekranlara döndü. Nefes kesen sezon finalinin ardından merak uyandıran yeni sezonda ise izleyicileri bekleyen bomba gibi sürprizler olacak..

Yasak Elma 49. bölüm fragmanı yayınlandı!

19-09/13/ahiakaa.png

Ender, hamile olan Yıldız'ın karşısına çıkarak ondan yardım istiyor. Yıldız'ı şaşırtan bu gelişmenin ardından ortada tehlikeli bir durumun olduğunun anlaşılmasıyla planlar konuşulmaya başlıyor. Şahika'nın ne kadar tehlikeli olduğunu, Erim'in de Yıldız'ın da tehlike altında olduğunu söyleyen Ender'den Yıldız'ın isteği ise geri dönmesi oluyor. 

Şahika'nın da bir yandan planlarını gerçekleştirdiği bölümde, Ender'in yaklaştığı hissediliyor. Polislerin eve gelmesi ile birlikte Ender de ortaya çıkıyor ve canına kast edenin kim olduğunu söylüyor... 

19-09/13/leyla.png

Bu bölümün sürprizlerinden biri de Leyla adındaki karakter olacak. Kaya'nın ilgisini çeken ve yakınlaşmaların yaşanacağı Leyla, Caner'in karşısına çıkarak onların kardeşi olduğunu söylüyor.. 

Yasak Elma 49. bölüm 2. fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin