Mucize Doktor 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Ali ameliyata giriyor..

Fox ekranlarının ilk bölümü ile oldukça sevilen dizisinin yeni bölümünden tanıtım yayınlandı.

Merve Mutlu
13 Eylül 2019 - 11:40
Yeni Bölüm

Başrolünde otizm sarvant sendromlu Asistan Cerrah Ali karakteri ile Taner Ölmez'in yer aldığı ve daha ilk bölümü ile özellikle otizm farkındalığına katkısı nedeniyle oldukça sevilen Mucize Doktor dizisinin 2. bölümünden ilk tanıtım yayınlandı. 

 

Mucize Doktor 1. bölümde neler oldu?

19-09/13/mucize-doktor-ali.png

MF Yapım’ın üstlendiği ve kadrosunda  Onur Tuna, Sinem Ünsal, Reha Özcan gibi isimleri bir araya getiren dizinin ilk bölümünde: Otizm savant sendromlu olan ve zekası bir dahi seviyesinde olan Ali Vefa doktor olma hayali kurar. Engel olarak görülen sendromuna ve tüm ön yargılara rağmen Tıp fakültesini kazanır ve birincilikle bitirir. Yaşadığı taşradan ayrılan Ali, İstanbul Berhayat Hastanesi’nde Cerrahi Bölüm Asistanı olarak işe başlamak üzere yola çıkar. havaalanında meydana gelen bir kaza Ali’yi hayatının en önemli toplantısına geç kalmasına neden olur. Ali'nin havaalanında yaptığı mucizevi acil müdahale henüz kimin yaptığı bilinmeksizin başvurduğu hastanede bile konuşulmaktadır. Geç kaldığı toplantıda ise Ali'nin işe alınıp alınmayacağı konuşulmaktadır. Manevi babası ve hastane başhekimi olan Adil Hoca dışında kimse doktorluk yapabileceğine inanmaz. Ali, kurul karşısına çıkar.. 

Mucize Doktor 2. bölümde neler olacak?

19-09/13/ali-hova.png

Otizm farkındalığına da destek olan dizinin 2. bölümünde: Ali'nin acil durumlarda asistan olmasına rağmen cerrah gibi müdahale etmesi, ona karşı önyargılı olan başta Ferman olmak üzere herkesi öfkelendirecek. Kurul karşısına çıkmasına karar verilen Ali Vefa yine de müdahale etmeye devam edecek. 

Cerrahların olmadığı anda gelen acil bir hasta için Ali'nin kolları sıvayarak ameliyata girmesi ise herkesi şoke edecek... 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin