The Walking Dead 10. sezonu nereden izlenir? Ne zaman yayınlanacak?

En iyi zombi dizisi olarak nitelendirilen dizinin yeni sezonu hakkında bilgi geldi.

Merve Mutlu
13 Eylül 2019 - 13:21
Kültür Sanat

Robert Kirkman'ın aynı adlı çizgi romanından esinlenilerek yaratılan başarılı dizi The Walking Dead'in 10. sezonu merakla bekleniyordu. Nihayet akıbeti belli oldu. 

19-09/13/dead.png

Esaretin Bedeli, Yeşil Yol gibi efsane yapımların senaryosunu yazan Frank Darabont’un senaristliğini yaptığı ve en iyi zombi dizisi olarak gösterilen ödüllü dizinin Türkiye'deki yayın hakların hangi dağıtıcının alacağı merak ediliyordu. 

The Walking Dead 10. sezon nereden izlenir?

19-09/13/walking.png

Dünyada bir anda ortaya çıkan olayların sonucunda yayılan bir hastalıkla insanlar zombiye dönüşürken bir grup insanın da hem hasyalıkla hem de zombilerle mücadelesini heyecanlı bölümleri ile izleyiciye sunan dizinin Türkiye'deki yayın haklarını BluTv aldı. Aylık 14.90 TL ücret ödeyerek alacağınız üyelik ile birçok dizi gibi The Walking Dead'i de izleyebileceksiniz..

The Walking Dead ne zaman yayınlanacak?

19-09/13/dizii.png

Türkiye'de BluTV'den izlenebilecek olan dizinin yayın tarihi belli oldu. Merakla beklenen 10. sezonu ile Amerika yayınından 1 gün sonra yani 7 Ekim'de izleyici karşısına çıkacak..

The Walking Dead 10. sezon fragmanı!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin