Merakla beklenen Vuslat dizisinin yeni sezon afişi hazır! Ne zaman başlıyor?

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Vuslat'ın afişi de yenilendi.

Merve Mutlu
13 Eylül 2019 - 15:30
Yeni Bölüm

Kadrosunda: Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Mehmet Özgür ve Ümit Kantarcılar gibi başarılı isimlerin yer aldığı A23 Medya Yapımcılığındaki Vuslat dizisinin yeni sezon hazırlıkları tamamlandı. 

19-09/13/vuslat-dzisiii.jpg

"İyi insan" olmak için çıkılan "aşk yolculuğu" nun serüveni üzerine kurgulanan dizide insana dair her şey bir Osmanlı klasiği olan İbn-i Arabi'nin Satranc-ı Urefa oyunu üzerinden anlatılıyor. 

Vuslat yeni sezona hazır!

Farklı hikayesi ve başarılı oyuncularıyla dikkat çeken Vuslat dizisi için yeni sezona özel bir afiş çalışması yapıldı. Dizinin fanlarını sevindiren bu gelişme ile hazırlıklar da tamamlanmış oldu. 

19-09/13/vuslat-yeni-sezon.png

Vuslat ne zaman başlayacak?

TRT1 ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanan Vuslat dizisi 16 Eylül akşamından itibaren her pazartesi izleyici ile buluşacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin