Top Boy dizisi yeni sezonuyla bugün Netflix'te! Top Boy konusu, fragmanı ve oyuncu kadrosu

Top Boy dizisi altı yıllık uzun bir aranın ardından üçüncü sezonuyla geri döndü. Top Boy yeni sezon konusu, fragmanı, oyuncu kadrosu ve fotoğrafları...

Zirveye ulaşmak için her şeyi riske etmeniz gerekir...

TOP BOY GERİ DÖNDÜ!

2011-2013 yılları arasında iki sezon boyunca Channel 4 ekranlarına gelmesinin ardından iptal edilen İngiliz suç dizisi "Top Boy" altı yıllık aranın ardından yeni bir sezonla Netflix izleyicisiyle bugün buluştu.

19-09/13/top-boy-poster.png

Dizinin sıkı bir hayranı olan Kanadalı ünlü rapçi Drake'in finanse etmesiyle seneler sonra geri dönen Top Boy'un 3. sezonu 10 bölümden oluşuyor. Dizinin ilk iki sezonu ise dörder bölümden oluşuyor.

TOP BOY NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

Top Boy'un hikayesi; iki eski toprak uyuşturucu satıcısının Londra'nın çetin sokaklarına geri dönmesiyle gelişen olaylara odaklanıyor. İkilinin para ve güç arayışları çok geçmeden genç ve acımasız bir kabadayı yüzünden tehdit altına giriyor.

Yeni sezonun bölüm isimleri "Bitik", "Köprüleri Kurmak", "Alevli", "Komplo Gecesi", "Duman Kokan Eller", "Yeni Eleman Arayışı", "Değer mi?", "Yaralı Göz", "Herkesin Ailesi Var", "Beni Tanımıyorsun" şeklinde sıralanıyor.

19-09/13/top-boy-foto-1568379321.jpg

TOP BOY OYUNCU KADROSU

Top Boy'un başrollerini Ashley Walters (Dushane), Kane Robinson (Sully), Micheal Ward (Jamie) üçlüsü paylaşırken bu isimlere Shone Romulus (Dris), Simbiatu Ajikawo, Lisa Dwan, David Omoregie, Jasmine Jobson, Hope Ikpoku Jr., Araloyin Oshunremi ve Keiyon Cook eşlik ediyorlar.

TOP BOY DİĞER KARELER

19-09/13/top-boy-foto1.jpg

19-09/13/top-boy-foto2.jpg

"Top Boy" (Netflix) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin