Şampiyon Kafkas Fırat (Tolgahan Sayışman) kimdir? yaşı, dizileri...

TRT1 ekranlarının yeni dizisi Şampiyon ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkarak büyük beğeni topladı.

Merve Mutlu
13 Eylül 2019 - 10:50
Yeni Bölüm

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Şampiyon, izleyici karşısına çıktığı 1. bölümü ile büyük beğeni topladı. Dizinin başrolü Şampiyon Kafkas Fırat kimdir? Gerçek adı nedir? Daha önce rol aldığı diziler... İşte tüm merak edilenler... 

Şampiyon Kafkas Fırat kimdir?

19-09/13/ampiyon-nerede-cekiliyor-1568359433.jpg

Fırat, lakabı Kafkas olan eski bir boksördür. Aile kurmak için boksu bırakarak babasının öfkesini kazanan Fırat, çok sevdiği eşini hastalık yüzünden kaybeder. Oğlu ile hayata tutunmaya çalışan Fırat, eşini kaybetmesine neden olan hastalığın oğlunun da başına gelmesi yüzünden yeniden Kafkas olarak oğlu için yeniden ringe çıkacaktır... 

Şampiyon dizisinde Kafkas Fırat karakterini Tolgahan Sayışman canlandırmaktadır. 

Tolgahan Sayışman kimdir?

19-09/13/tolgahan-sayismann.png

17 Aralık 1981 doğumlu olan Tolgahan Sayışman, 2002 Best Model Of Türkiye, 2004 yılında ise Manhunt Of Turkey seçildi. Türkiye ve Avrupa da yapılan büyük defilelerin baş erkek mankeni olan Sayışman, 2005 Ekim ayında Çin de yapılan Manhunt International'da 75 ülke birincisi arasından Dünya birincisi seçildi. 2006 yılında Dicle dizisinde Ferhat karakteri ile ouyunculuğa başladı. Maçolar, Esir Kalpler, Lale Devri, Asla Vazgeçmem, Siyah İnci, Bir Umut Yeter gibi dizilerde rol aldı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin