Netflix'in Meksika dizisi Monarca başladı! Monarca konusu, fragmanı ve oyuncu kadrosu

Baş yapımcılığını Salma Hayek'in üstlendiği Meksika yapımı Monarca dizisi Netflix'te başladı. Monarca dizisinin konusu, fragmanı, oyuncu kadrosu ve fotoğrafları...

Diego Gutiérrez'in (Without a Trace) yaratıcılığını ve yapımcılığını üstlendiği Meksika yapımı "Monarca" dizisi 13 Eylül 2019 Cuma günü ilk sezon bölümleriyle Netflix'te yerini aldı.

MONARCA 10 BÖLÜMLÜK 1. SEZONUYLA NETFLIX'TE!

Salma Hayek'in yapım şirketi Ventanarosa Productions, Lemon Studios ve Michael McDonald'ın Stearns Castle'ı ortak yapımcılığında hazırlanan; Irene Azuela (Quemar las Naves, El hotel de los secretos, Las oscuras primaveras) ve Juan Manuel Bernal (Capadocia) ikilisini başrollerinde bulunduran dizinin ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor.

19-09/13/monarca-poster.jpg

MONARCA NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

Fernando Rovzar, Julia Denis, Ana Sofia Clerici ve Sandra García Velten'in senarist ekibinde yer aldığı Monarca'nın hikayesi izleyiciyi Meksika elitlerinin yolsuzluk, skandal ve şiddetle dolu dünyasına götürüyor.

Hikayesi Meksikalı milyarderlerin güçlü dünyasında geçen dizi; ailesinin kuşaktan kuşağa geçen, yolsuzluk ve sırlar altında parçalanmaya yüz tutmuş tekila imparatorluğunun kontrolünü ele geçirmek için 20 yılın ardından Meksika'ya dönüp rekabete giren Ana Maria'nın sırlar ve yolsuzlukla dolu bu dünyada hayatta kalmak için verdiği mücadeleyi gözler önüne seriyor.

19-09/13/monarca-poster-mini-1568359647.jpg

İlk sezonun bölüm isimleri "Budama", "Yas", "Taht Kavgası", "Aşırı Zengin", "Yüzüncü Yıl", "Diğer Gerçeklik", "Dip", "Tzitzimitl'in İntikamı", "Borges'in Yahuda Hikâyesi" ve "Hasat" olarak sıralanıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Irene Azuela ve Juan Manuel Bernal'a Osvaldo Benavides, Rosa María Bianchi, Antonio de la Vega, Luis Rábago, Sophie Gómez, James Hyde, Carla Adell, Regina Pavón, Dalí González, Alejandro de Hoyos Parera, José Manuel Rincón, Daniela Schmidt ve Gabriela de la Garza gibi isimler eşlik ediyor.

MONARCA DİZİSİNDEN KARELER

19-09/13/monarca-foto1.jpg

19-09/13/monarca-foto3.jpg

19-09/13/monarca-foto4.jpg

19-09/13/monarca-foto5.jpg

"Monarca" (Netflix) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin