İlk bölümüyle beğenileri toplayan Şampiyon nerede çekiliyor?

TRT1 ekranlarının yeni dizisi Şampiyon geçtiğimiz akşam izleyici ile buluştu.

Merve Mutlu
13 Eylül 2019 - 10:00
Yeni Bölüm

Başrolünde Tolgahan Sayışman'ın yer aldığı, Emir Özyakışır, Erdal Özyağcılar, Erkan Avcı, Ümit Erdim, Yıldız Çağrı Atiksoy, İlayda Alişan, Şahin Kendirci, Mehmet Bozdoğan ve Berk Yaygın gibi birçok ismi bir araya getiren BKS Yapım imzalı Şampiyon dizisi geçtiğimiz akşam başladı.

19-09/13/tolgahan-sayisman.png

Kafkas lakaplı eski bir boksör olan Fırat'ın, eşinin ölümünün ardından eşinin hastalığına yakalanan oğlu Güneş için yeniden ringlere çıkacak olmasını konu alan Şampiyon dizisi sezona iddialı bir giriş yaptı. 

Şampiyon dizisi nerede çekiliyor?

19-09/13/ampiyonn.png

Başarılı oyuncu kadrosuyla dram yüklü bir baba oğul hikayesi sunan Şampiyon dizisi İstanbul'un Beykoz ve Balat semtlerinde çekiliyor. Yönetmen koltuğunda Ketche (Hakan Kırvavaç) ile Devrim Yalçın'ın oturduğu, senaryoyu Alphan Dikmen ve Başak Angigün kaleme aldığı dizi için zaman zaman İstanbul'un farklı semtleri de kullanılacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin