Korku dizisi Marianne bugün Netflix'te! Marianne konusu, fragmanı ve oyuncu kadrosu

Fransa yapımı korku dizisi Marianne başladı! Marianne dizisinin konusu, oyuncu kadrosu, fragmanı ve fotoğrafları...

O her zaman istediğini elde eder...

Dünyanın dört bir köşesinden orijinal yapımları bünyesine katmaya devam eden Netflix korku türündeki dizilerinin arşivini genişletmeyi ihmal etmiyor.

MARIANNE 1. SEZON NETFLIX'TE!

Dijital yayın platformunun bir süre önce duyurduğu ve The Haunting of Hill House ve Ghoul gibi dizileri sevenlerin kaçırmak istemeyecekleri Fransa yapımı korku dizisi "Marianne" 13 Eylül 2019 Cuma günü ilk sezon bölümleriyle platformdaki yerini alıyor.

19-09/13/marianne-foto2.jpg

Federation Entertainment ve Empreinte Digitale ortak yapımcılığında hazırlanan; Samuel Bodin tarafından yaratılıp yönetilen dizinin senaryosunu Bodin ve Quoc Dang Tran (Nox) birlikte kaleme aldılar.

MARIANNE NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

İlk sezonu 8 bölümden oluşan Marianne'ın hikayesi; memleketine geri dönen çok satan kitapları kaleme almış ünlü korku yazarı Emma Larsimon'un, rüyalarına musallat olan kötü ruhun gerçek dünyada ortalığı birbirine kattığını keşfetmesiyle gelişen korku dolu olayları konu ediniyor.

Sezonun bölüm isimleri "Rüyanda Gördüklerin", "Gelenek", "Kolay Biri Değilim", "Güzel Bir An", "Onu Terk Ettin", "Anılar", "Bunun İçin Çok Gençtik" ve "Salı" olarak sıralanıyor.

19-09/13/marianne-poster.jpg

MARIANNE OYUNCU KADROSU

Dizinin oyuncu kadrosunda Victoire Du Bois (Emma), Lucie Boujenah ve Tiphaine Daviot'a Ralph Amoussou, Bellamine Abdelmalek, Mehdi Meskar, Alban Lenoir, Mireille Herbstmeyer, Corinne Valancogne, Patrick d'Assumçao, Pierre Aussedat gibi isimler eşlik ediyorlar.

MARIANNE DİZİSİNDEN KARELER

19-09/13/marianne-foto3-1568356111.jpg

19-09/13/marianne-foto4-1568356120.jpg

19-09/13/marianne-foto1-1568356591.jpg

19-09/13/marianne-foto6.jpg


"Marianne" (Netflix) Türkçe alt yazılı fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin