Unbelievable dizisi bugün Netflix'te! Unbelievable konusu, fragmanı ve oyuncu kadrosu

Gerçek olaylardan esinlenilerek hazırlanan Toni Collette'li Netflix dizisi Unbelievable bugün Netflix'te! Unbelievable konusu, oyuncu kadrosu, fragmanı ve fotoğrafları...

"Güvendiğin kişiler bile olsa fark etmiyor. Gerçek mantıklı gelmiyorsa sana inanmıyorlar..." Tarifsiz bir travma, sarsılmaz bir azim ve müthiş bir direncin öyküsü...

UNBELIEVABLE DİZİSİ İLK SEZONUYLA NETFLIX'TE!

T. Christian Miller ve Ken Armstrong'un kaleme aldığı Pulitzer Ödüllü An Unbelievable Story of Rape isimli makale ve radyo programı This American Life'ın aynı dava hakkındaki Anatomy of Doubt isimli öyküsüne dayanarak hazırlanan Netflix limitli dizisi "Unbelievable" 13 Eylül 2019 Cuma günü Netflix'teki yerini aldı.

19-09/13/unbelievable-foto1.jpg

"UNBELIEVABLE" KONUSU

Sezonu 8 bölümden oluşan; showrunner Susannah Grant, Michael Chabon (John Carter) & Ayelet Waldman (Applebaum) üçlüsünce senaryosu kaleme alınan Unbelievable'ın hikayesi; evine izinsiz giren biri tarafından tecavüze uğradığı konusunda yalan söylemekle suçlanan genç bir kadın Marie ile kanıtları inceleyip benzer saldırıları araştırarak gerçeğe ulaşma peşindeki iki kadın dedektif Grace ve Karen'ın gerçek hikayesini izleyiciye aktarıyor.

19-09/13/unbelievable-foto2.jpg

UNBELIEVABLE OYUNCU KADROSU

Dizinin oyuncu kadrosunda Toni Collette (Grace Rasmussen), Merritt Wever (Karen Duvall), Kaitlyn Dever (Marie Adler) ve Danielle MacDonald'a (Amber) Kai Lennox (Steve Rasmussen), Dale Dickey (RoseMarie), Austin Hébert (Max Duvall), Omar Maskati (Elias), Elizabeth Marvel (Judith), John Hartmann (Donald Hughes), Vanessa Bell Calloway (Sarah) ve Liza Lapira (Mia) gibi isimler eşlik ediyorlar.

19-09/13/unbelievable-poster-1568353704.jpg

Timberman/Beverly Productions ve CBS Television Studios ortak yapımcılığında hazırlanan projede yazar ekibini oluşturan Grant, Chabon, Waldman üçlüsü ile birlikte Sarah Timberman, Carl Beverly (Masters of Sex, Elementary) ve Katie Couric yürütücü yapımcılık görevini üstleniyorlar.

UNBELIEVABLE DİĞER KARELER

19-09/13/unbelievable-foto3.jpg

19-09/13/unbelievable-foto4.jpg

19-09/13/unbelievable-foto5.jpg

"Unbelievable" (Netflix) Türkçe alt yazılı fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin