Fenomen adayı His Dark Materials dizisinin başlangıç tarihi artık belli!

BBC ve HBO ortak yapımı roman uyarlaması His Dark Materials dizisinin başlangıç tarihi duyuruldu! His Dark Materials konusu, fragmanı ve oyuncu kadrosu hakkında bilgiler...

Yakın zamanda başlayacak diziler içinde ses getirmeye aday gözükenlerden biri olan HBO ve BBC ortak yapımı "His Dark Materials"ın başlangıç tarihi belli oldu.

HIS DARK MATERIALS 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Philip Pullman'ın aynı isimdeki (Karanlık Cevher) fantastik roman üçlemesinden uyarlanan yüksek bütçeli dizinin BBC ve HBO başlangıç tarihleri şöyle:

- BBC (03 Kasım Pazar)
- HBO (04 Kasım Pazartesi)

19-09/13/his-dark-materials-dizisi.jpg

HIS DARK MATERIALS NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

Uyarlama senaryosu Jack Thorne (Harry Potter and the Cursed Child, This Is England) tarafından kaleme alınan ve hikayesi her bir insanın ruhlarının tezahürü olarak Daemons adı verilen hayvan görünümlü şekil değiştiren yoldaşlara sahip olduğu alternatif bir evrende geçen His Dark Materials; kaçırılan en iyi arkadaşı Roger'ı bulmak için Kuzey Kutbu'na doğru yola çıkıp gizemli dünyaları keşfeden, başka bir dünyadan sıradan görünümlü ancak cesur genç bir kız Lyra Belacqua'yı (Dafne Keen) merkezine alıyor.

Paralel evrenler arası seyahatleri esnasında Will (Amir Wilson) isimli gözüpek bir çocukla tanışıp onunla birlikte büyülü maceralara yelken açılan bu serüvende Oxford'da bir yetim olarak yetişen Lyra'nın kendisini dünyanın egemen kilisesinin yönettiği bir komplonun içinde bulmasına ve Dust isimli gizemli bir fenomeni anlama arayışını da tanıklık ediyoruz.

19-09/13/his-dark-materials-foto.png

HIS DARK MATERIALS OYUNCU KADROSU

Bad Wolf ve New Line Cinema ortak yapımcılığında hazırlanan His Dark Materials'ın oyuncu kadrosunda ayrıca Anne-Marie Duff, Clarke Peters, Ariyon Bakare, Will Keen, Ian Gelder, Georgina Campbell, Lucian Msamati, James Cosmo, Mat Fraser, Geoff Bell, Simon Manyonda, Lewin Lloyd, Daniel Frogson ve Tyler Howitt gibi isimler yer alıyor.

Bad Wolf'tan Dan McCulloch, Jane Tranter, Julie Gardner; New Line Cinema'dan Philip Pullman, Jack Thorne, Tom Hooper, Deborah Forte, Toby Emmerich, Carolyn Blackwood ve BBC One'dan Ben Irving, Piers Wenger projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

İlk sezonu 8 bölümden oluşan His Dark Materials geçtiğimiz haftalarda ikinci sezon onayını almıştı.

"His Dark Materials" (BBC) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin