Harlan Coben'in gizemli romanı The Woods Netflix'te dizi oluyor!

Ülkemizde Orman ismiyle yayımlanan Harlan Coben romanı The Woods dizi oluyor! Dizinin adresi ise Netflix olacak. The Woods dizisinin konusu ve çıkış tarihi hakkında bilgiler...

Harlan Coben'in gizem-gerilim türündeki romanı "The Woods" Netflix için dizileştiriliyor.

THE WOODS'UN DİZİSİ GELİYOR!

Ülkemizde Orman ismiyle yayımlanan romanın dizi uyarlaması Polonya yapımı olacak. Sezonu 6 bölümden oluşan dizinin 2020 senesi içinde Netflix aboneleriyle buluşması bekleniyor.

19-09/13/harlan-coben-netflix-dizileri.jpg

DİZİNİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Proje için yönetmenler Leszek Dawid (You Are God) ve Bartosz Konopka (Rabbit a la Berlin) ile senarist ekibi için Agata Malesińska ve Wojtek Miłoszewsk ile anlaşıldı.

ATM Grupa yapımcılığında Polonya Film Enstitüsü tarafından finansal olarak desteklenen yapımda Coben ile birlikte Anna Nagler (The Coldest Game) ve Andrzej Muszyński yürütücü yapımcılık görevini üstleniyorlar.

THE WOODS NASIL BİR DİZİ OLACAK? KONUSU NE?

The Woods'un hikayesi; Wrocław'da bir savcı olan Paweł Kopiński'nin bulunan bir ceset ile 25 yıl önce ortadan kaybolan kız kardeşi arasında bir bağlantı bulunmasıyla umutlanması üzerine şekillenen olaylara odaklanıyor.

Dizinin hikayesi 1994 ve 2019 senesi olmak üzere iki farklı zaman diliminde ele alınıyor.

19-09/13/harlan-coben-the-woods-1568325503.jpg

Harlan Coben yeni dizi projesi hakkında yaptığı açıklamada "Polonya'dan böylesine inanılmaz bir oyuncu kadrosu ve ekiple bir araya gelmekten, onların mükemmel çalışmalarını Netflix'in küresel çaptaki izleyicisine tanıtmaya yardım etmekten dolayı gururluyum" derken Netflix Uluslararası Orijinal Yapımlar Direktörü Michael Azzolino ise açıklamasında "Polonya'dan çıkan ikinci orijinal dizimizin Harlan Coben'in çift zaman çizelgeli gizem yüklü The Woods romanının uyarlaması olacağını duyurmaktan dolayı heyecanlıyız" ifadelerini kullandı.

The Woods'un oyuncu kadrosu önümüzdeki aylarda duyurulacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin