Mucize Doktor Ali (Taner Ölmez) kimdir? Kaç yaşında, oynadığı diziler...

Fox ekranlarının yeni sezon dizisi Mucize Doktor'un oyuncuları da oldukça dikkat çekecek gibi görünüyor. Mucize Doktor Ali kimdir? Gerçek adı nedir?

Merve Mutlu
12 Eylül 2019 - 17:42
Yeni Bölüm

Fox ekranlarının yeni sezon dizisi Mucize Doktor'un oyuncuları da oldukça dikkat çekecek gibi görünüyor. Mucize Doktor Ali kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenler.. 

Mucize Doktor Ali kimdir?

19-09/06/mucize-doktor-ali.png

20'li yaşlarının ortasındaki Ali, otistik savant hastası bir genç, aynı zamanda da cerrahi asistandır. Oldukça büyük bir zeka kapasitesine sahip olan Ali, iletişim kurmakta zorlanmaktadır. Ali'nin çocukken sahip olduğu en iyi 2 şey tavşanı ve abisiydi. Babası tarafından hor görülen ve evlatlıktan reddedilince kimsesiz kalan Ali, kimsesiz kaldığında kendisini sahiplenen Adil Hoca sayesinde hayata tutundu ve küçük yaşta abisini kaybetmesinin acısıyla doktor olmaya karar vermişti. Ali Tıp fakültesini birincilikle bitirdi.

Asistan cerrah olarak görev almaya başlayacağı hastanede kardeşliği, dostluğu ve aşkı keşfedecek olan Ali, dokunduğu her yere sevgi getirecek. Kimsesiz, otizmli Ali, kendine tekrar bir aile bulacak ve o koca hastane Ali’nin çevresinde bir aile olacak. 

Mucize Doktor dizisinde Ali karakterini Taner Ölmez canlandırmaktadır.

Taner Ölmez kimdir?

19-09/06/taner-olemz.jpg

Taner Ölmez, 1986 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü öğrencisidir. Tatar Ramazan filmini dizi uyarlamasında rol almaktadır. Ayrıca Piyale Pigafest, Ülker Albeni ve Ülker Sunny reklamlarında oynadı. Kül ve Ateş dizisi ile başlayan oyunculuk kariyerinde Kayıp Şehir, Medcezir, Yüzyüze, Dudullu Postası ve Hakan: Muhafız gibi dizi projelerinde yer aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin