Mucize Doktor Nazlı (Sinem Ünsal) kimdir? Kaç yaşında, oynadığı diziler..

Fox ekranlarının yeni sezon dizisi Mucize Doktor'un oyuncuları da oldukça dikkat çekecek gibi görünüyor. Mucize Doktor Nazlı kimdir? Gerçek adı nedir?

Merve Mutlu
12 Eylül 2019 - 17:28
Yeni Bölüm

Fox ekranlarının yeni sezon dizisi Mucize Doktor'un oyuncuları da oldukça dikkat çekecek gibi görünüyor. Mucize Doktor Nazlı kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenler..

Mucize Doktor Nazlı kimdir?

19-09/12/mucize-doktor-nazli.jpg

Otizm ve Savant Sendromu hastası olan Ali’nin aşık olduğu ama aşkını bir türlü anlatamadığı asistan doktordur. Nazlı ise hocası Ferman'a aşık olacaktır.. Samimi, akıllı ve empati yeteneği çok kuvvetli bir kızdır. Tıp fakültesini iyi bir derece ile bitirmiş şimdi de özel hastahanede asistan doktorlar arasında geleceği en parlak görülen asistandır. Ailesi ile ilgili yaşadığı bir travma sonrası hızlı bağımlılık geliştiren bir kızdır. Nazlı’nın hem hastalarla hem de Ali ile çok iyi bir iletişimi vardır.

Mucize Doktor dizisinde Nazlı karakterini Sinem Ünsal canlandırmaktadır. 

Sinem Ünsal kimdir?

19-09/12/sinem-unsal.jpg

İstanbul şehrinde dünyaya gelen başarılı oyuncu daha önce rol aldığı Çoban Yıldızı ve İki Çift Laf gibi projelerle izleyicinin karşısına çıkmış ve büyük beğeni toplamıştı. Kanal D ekranlarında Pazartesi akşamları izleyici ile buluşan Siyah Beyaz Aşk dizisinin genç ve güzel karakteri Gülsüm, sergilediği oyunculuk ve gösterdiği performansla izleyenlerin dikkatini çekmeyi başardı ve bir çok kesim tarafından takdir edildi. Oyunculuk eğitimi alan başarılı oyuncu Sinem Ünsal, daha önceden geçtiğimiz sezon Çoban Yıldızı kadrosunda yer almıştır. Siyah Beyaz Aşk dizisinden önce de Çoban Yıldızı ve İki Çift Laf projelerinde yer almıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin