Mucize Doktor Adil Hoca (Reha Özcan) kimdir? Hangi dizilerde oynadı..

Fox ekranlarının yeni sezon dizisi Mucize Doktor'un oyuncuları da oldukça dikkat çekecek gibi görünüyor. Mucize Doktor Adil Hoca kimdir? Gerçek adı nedir?

Merve Mutlu
12 Eylül 2019 - 17:10
Yeni Bölüm

Fox ekranlarının yeni sezon dizisi Mucize Doktor'un oyuncuları da oldukça dikkat çekecek gibi görünüyor. Mucize Doktor Adil Hoca kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenler.. 

Mucize Doktor Adil Hoca kimdir?

19-09/12/reha-ozcan.png

Adil Hoca Başhekimdir. Ali'nin mentorluğunu da yapsa aynı zamanda manevi babasıdır. Oldukça babacan bir adam olan hoca bazen fazla korumacı olabiliyor. 

Mucize Doktor dizisinde Adil Hoca karakterini Reha Özcan canlandırmaktadır. 

Reha Özcan kimdir?

19-09/12/reha.jpg

Reha Özcan, 1965 yılında Bingöl’de doğmuştur. Eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde tamamlamıştır. Trabzon, İstanbul ve Antalya Devlet Tiyatroları’nda görev yapmıştır. 2005 yılında televizyon dünyasına adım atan Reha Özcan; Adı Efsane, Maral: En Güzel Hikayem, Karadayı, Suskunlar, Kurtlar Vadisi Pusu, IV. Osman gibi bir çok proje de rol almıştır. Fox Tv’de yayınlanan Shameless uyarlaması Bizim Hikaye dizisinin kadrosunda yer almış ve Fikri karakterini canlandırmıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin