Mucize Doktor nerede çekiliyor? Çekimler hangi hastanede?

Fox ekranlarının yeni dizisi Mucize Doktor hakkında merak edilenler bu haberde.. .

Merve Mutlu
12 Eylül 2019 - 16:47
Yeni Bölüm

Başrolünde Otizmli Asistan Cerrah Ali karakteri ile Taner Ölmez'in yer aldığı ve The Good Doctor uyarlaması olan Mucize Doktor dizisinin nerede çekildiği de merak konusu oldu. Bu akşam başlayacak olan dizinin merak edilenlerini sizler için derledik... 

19-09/12/mucize-doktor.jpg

Mucize Doktor'un konusu:

Otizmli bir genç olan Ali'nin, çocuk yaşta abisini kaybetmesinin ardından, çocukların ölmesini istemediği için doktor olmasını ve otizmin aslında bir engel olmadığını, iyi bir eğitim ve ilgi ile otistik çocukların birçok şeyi başarabileceğini gösterecek olan Mucize Doktor aynı zamanda muhteşem bir aşkı da ele alacak.

Mucize Doktor'un oyuncuları:

19-09/12/doktor-mu.jpg

Onur Tuna, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Özge Özder, Hazal Türesan, Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Korhan Herduran, Reha Özcan gibi birbirinden başarılı oyuncular bu dizinin kadrosunda bir araya geldi.

Mucize Doktor nerede çekiliyor?

19-09/12/mucize-doktor.png

Dizinin hikayesi, Ali'nin çocukluğunun geçtiği bir taşrada başlıyor. Taşra çekimleri 11 plaka kodlu traktörlerin ve arabaların kullanıldığı dizinin çekimlerinde Bilecik şehri baz alındı. Dizinin çekimleri Bilecik ilinin merkezine bağlı Başköy, Küplü, Gülümbe ve Dereköy'de çekilmeye devam ediyor.

Bilecik'te yapılan dizinin tarih atlamalarının ardından da İstanbul'da çekimler devam ediyor. 

Dizinin hastane çekimleri ise; 62.000 metrekare kapalı alanı olan İstanbul Pendik Medical Park hastanesi Fevzi Çakmak, Eski Karakol Sk. No:9 Pendik/İstanbul adresinde yapılacak.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin