Sandık Kokusu 11. Bölüm tanıtımı yayında! Karsu ve Hande arasında kavga çıkıyor!

Show TV'nin yeni dizisi Sandık Kokusu'nun 11. bölümünden tanıtım yayınlandı. Sandık Kokusu 9. bölümde neler yaşandı? Sandık Konusu 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sandık Kokusu 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sandık Kokusu dizisi oyuncuları kimlerdir? Sandık Kokusu dizisi konusu nedir?

Volkan Usta
16 Şubat 2024 - 23:55
Kültür Sanat

Show TV’nin yapımını O3 Medya’nın üstlendiği, ilgi gören dizisi Sandık Kokusu’nun yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Hande’nin Tılsım’a Irmak ve Adnan olayını anlattığını öğrenen Karsu’nun büyük bir öfke yaşadığı tanıtımda Karsu ve Hande arasında kavga çıkıyor. Deniz, Reha’ya ‘baba’ derken, Mert’in Atilla’yla yan yana olması dikkat çekiyor Adnan’ın Filiz’in karşısına çıkması ise tanıtıma damgasını vuruyor. Neler yaşanacağı merakla bekleniyor.

SANDIK KOKUSU’NUN 10. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Ozan’ın ölümüne sebep olduğu için yaşadığı vicdan azabıyla mücadele eden Atilla zor anlar yaşadı. Diğer yandan Ozan’ın aniden ortadan kaybolmasını garip bulan Karsu arayışa başladı. Reha, Cennet Sitesi’nde ev tutarak şaşırtan bir hamle yaptı. Sevgili Hande ile siteye taşınan Reha, Filiz ve Karsu’yu çileden çıkardı. Reha taşınınca, Lale de sık sık siteye gelip gitmeye başladı.

Bu durum Atilla’yı köşeye sıkıştırdı. Lale’yle karşılaşmamaya çalışan Atilla için çember giderek daralıyordu. Filiz, Cennet Sitesi’nde Sevgililer Günü için bir konser vermeye karar verdi. Konser için ise genç bir sanatçı ile anlaştılar; Mert Melek! Mert Melek sahneye çıktığında Atilla şoke oldu ve apar topar oradan ayrıldı. Bölümün finalinde ise Mert Melek’in, Atilla’nın kardeşi olduğu ortaya çıktı. Mert’in kapısını çalan Atilla’nın tepkisi ve ikilinin arasındaki gerilim merak uyandırdı. Atilla ve Mert Melek’in hikayesi ile ilgili sorular yeni bölümde yanıt bulacak.  

Sandık Kokusu yeni bölümüyle Çarşamba saat 20.00’de Show TV’de.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin