Sandık Kokusu 12. Bölüm 3. Tanıtımı yayında! Karsu ve Atilla’nın romantik anları dikkat çekiyor!

Show TV'nin yeni dizisi Sandık Kokusu'nun 12. bölümünden 3. tanıtım yayınlandı. Sandık Kokusu 11. bölümde neler yaşandı? Sandık Konusu 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sandık Kokusu 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sandık Kokusu dizisi oyuncuları kimlerdir? Sandık Kokusu dizisi konusu nedir? Sandık Kokusu reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
26 Şubat 2024 - 22:41
Kültür Sanat

Show TV’nin yapımını O3 Medya’nın üstlendiği, ilgi gören dizisi Sandık Kokusu’nun Çarşamba akşamı ekrana gelecek yeni bölümünden heyecan uyandıran bir tanıtım daha izleyiciyle buluştu. Karsu ve Atilla’nın tango yaptığı romantik anlar tanıtıma damgasını vurdu. İkilinin aşk dansı büyük bir merakla beklenirken, Filiz’in Karsu ve Atilla’nın sevgili olduğuna inanmadığını söylemesi dikkat çekiyor.  

SANDIK KOKUSU’NUN 12. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Karsu ve Atilla öpüşürken, Reha’nın bağırma sesiyle ayrılırlar. Reha, Atilla’nın üstüne yürürken, onları Mert ayırır. Hande, Reha’yı eve götürür, Karsu ise Atilla’nın evine gider. Karsu, Atilla’dan özür dileyecekken Atilla, Karsu’yu tekrar öper. Bunun bir oyun değil, gerçek olmasını istiyordur. Karsu’nun ise düşünmeye ihtiyacı vardır. Kadir’in adamları Atilla’nın evine baskın düzenlerler. Peki Atilla tuzağa düşecek midir? Lale, sitede Atilla’yı görüp tanır ve kapısına dayanır. Bu durum Lale’nin başına nasıl bir bela açacaktır? Atilla’nın adamları Mert’i görür. Atilla’nın onu öldürmediği ortaya çıkar. Karsu tesadüf sonucu bir şeylerden şüphe duyar. Böylelikle Atilla’nın bir sırrı daha ortaya çıkar. Peki bu sır karşısında Karsu’nun tepkisi ne olacaktır?

Sandık Kokusu yeni bölümüyle Çarşamba saat 20.00’de Show TV’de.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin