Sandık Kokusu 23. Bölümde Irmak yeni iş hayatına atıldı! Atilla, Karsu ve Deniz'e veda etti!

Show TV'nin yeni dizisi Sandık Kokusu 23. bölümüyle ekrana geldi. Sandık Kokusu 23. bölümde neler yaşandı? Sandık Konusu 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sandık Kokusu 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sandık Kokusu dizisi oyuncuları kimlerdir? Sandık Kokusu dizisi konusu nedir? Sandık Kokusu reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
23 Mayıs 2024 - 09:30
Kültür Sanat

Show TV’nin, yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, ilgiyle izlenen dizisi Sandık Kokusu dün akşamki duygu dolu bölümüyle izleyicileri yine ekran başına kilitledi.

Dizi dün akşam ekrana gelen bölümüyle ABC1 20+’da 4.74 izlenme oranı 12.90 izlenme payı, AB grubunda 3.95 izlenme oranı 12.05 izlenme payı, Total’de ise 3.85 izlenme oranı 10.97 izlenme payı elde etti. Sosyal medyada da oldukça konuşulan dizi #SandıkKokusu etiketiyle 2 saat 40 dakika TT listesinde yer aldı.

SANDIK KOKUSU 23. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Reha’nın Karsu’ya karşı açtığı velayet davasını kazanması ve Karsu’nun çocuklarını 15 günde bir görmesine karar verilmesi sonrası sinir krizi geçiren Karsu, çocuklara durumu açıklarken ve onlarla vedalaşırken zor anlar yaşadı. Reha’nın Karsu’dan habersiz çocukları da alıp taşınması gerilimi giderek arttırdı. 

Yaşananlardan dolayı çok üzgün olan Karsu, Atilla’dan gitmesini istedi. Irmak, gece kulübünde Mert’in yanında çalışmaya başladığı esnada, her gece mekana farklı kızlarla gelip hepsine aynı cümlelerle aynı vaadleri veren Kıvanç’ın tavırlarından rahatsız olarak duruma müdahale etti. Hülya’nın Hasan’a yaklaşma çabaları devam ederken, Hasan Filiz’le buzları eritme çabalarına devam etti. 

Çocuklarını görmek için mücadelesini sürdüren Karsu, Reha’nın ofisini bastı ancak Reha onu polis çağırmakla tehdit etti. Atilla, Reha’nın yeni evini bularak onunla konuşmak için kapılarına gitti ancak Reha polise suç duyurusunda bulundu ve Atilla ifade vermeye gitti. Hasan ile dertleşmek için masaya oturan Atilla, babasından Mert’e sahip çıkmasını rica etti.

Atilla, Deniz ve Karsu’ya videolu veda mesajı hazırladı ve gitti. Atilla’nın veda sözleri izleyiciye duygusal anlar yaşattı. Bölümün finalinde ise Karsu, kapısına bırakılan paketi açtığında içinde Atilla’nın veda mesajının olduğu iki adet USB’yi buldu. Videoları izlerken gözyaşları içinde kalan Karsu’nun, Atilla’nın Deniz için çektiği videoyu Deniz’e izletip izletmeyeceği izleyicide merak uyandırdı.

Sandık Kokusu’nun 24. bölümünden ilk tanıtım yayınlandı. Reha’nın çocukları alıp taşındığı evin adresini bilmeyen Filiz ve Karsu, Hasan’dan yardım istemeye karar veriyor. Irmak’ın gece kulübünde tartıştığı Kıvanç, Atilla’nın evine taşınırken, sitedeki rahat tavırlarıyla herkesin dikkatini çekiyor. Filiz ise Karsu’dan Atilla’nın gittiğini öğrenenince büyük bir şaşkınlık yaşıyor.  

Sandık Kokusu yeni bölümüyle Çarşamba saat 20.00’de Show TV’de...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin