Sandık Kokusu 9. Bölüm 3. Tanıtımı yayında! Atilla’nın telaşlı hali akıllarda soru işaretleri bırakıyor!

Show TV'nin yeni dizisi Sandık Kokusu'nun 10. bölümünden 3. tanıtım yayınlandı. Sandık Kokusu 9. bölümde neler yaşandı? Sandık Konusu 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sandık Kokusu 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sandık Kokusu dizisi oyuncuları kimlerdir? Sandık Kokusu dizisi konusu nedir?

Volkan Usta
13 Şubat 2024 - 23:35
Kültür Sanat

Show TV’nin yapımını O3 Medya’nın üstlendiği, ilgi gören dizisi Sandık Kokusu’nun yarın akşam ekrana gelecek yeni bölümünden bir tanıtım daha izleyicilerle buluştu. 14 Şubat Sevgililer Günü için yapılan bir konserde Cennet Sitesi sakinleri bir araya gelirken, eğlenceli anlar yaşanıyor.

Reha ve Hande’nin de konserde olması dikkat çekerken, sahneye çıkan kişi Atilla için büyük bir sürpriz oluyor. Atilla’nın telaşlı hali akıllarda soru işaretleri bırakırken, Mert Melek’in Atilla’ya “Abi” demesi şaşırtıyor. Mert Melek isimli bu genç adamın gerçekte kim olduğu ve Atilla ile arasında geçenler merakla bekleniyor.  

SANDIK KOKUSU’NUN 10. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Atilla, Ozan’ın ölmesine neden olduğu için deliye dönmüş bir haldedir ve ne yapacağını bilemez. Diğer yandan Ozan’ın bir anda ortadan kaybolmasını fark eden Karsu, Ozan’ı arayışa geçer. Irmak, Atilla’nın Karsu ile yakın olduğunu görünce ondan yardım ister. Atilla karışmak istemese de verdiği bir tavsiye acaba Irmak’a neler yaptıracaktır? Reha, Cennet Sitesi’nde bir ev tutar, Hande’yi de yanına alarak Karsu, Filiz ve Türkan’ı çıldırtmayı başarır. Bu ev işiyle birlikte Lale de siteye çokça gelip gitmeye başlar ve bu durum Atilla’nın kimliğinin açığa çıkmasında bir tehdit oluşturur. Sevgililer Günü kutlamalarına hazırlanan Cennet Sitesi sakinlerini ise bir sürpriz beklemektedir.

Sandık Kokusu yeni bölümüyle yarın akşam saat 20.00’de Show TV’de.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin