“Sandık Kokusu”nun başrol oyuncuları tanıtım için kamera karşısına geçti!

Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili tanıtım için kamera karşısına geçti. Peki Sandık Kokusu nerede çekiliyor? Sandık Kokusu dizisi nerede yayınlanacak? Sandık Kokusu dizisinin konusu ne? Sandık Kokusu dizisinde kimler rol alacak? Sandık Kokusu dizisi ne zaman yayınlanacak? Sandık Kokusu dizisi uyarlama mı? Özge Özpirinçci kimdir? Metin Akdülger kimdir?

Volkan Usta
17 Kasım 2023 - 11:50
Kültür Sanat

Show TV'nin yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün kaleme aldığı, kreatif danışmanlığını Zeynep Günay'ın yaptığı, yönetmen koltuğunda ise Nezaket Coşkun'un oturduğu yeni dizisi “Sandık Kokusu”nun başrol oyuncuları tanıtım için kamera karşısına geçti.

23-11/17/sandik-kokusu.jpg

Özge ÖzpirinçciDemet AkbağMetin Akdülger ve Necip Memili gibi beğeni ile izlenen başarılı oyuncuları kadrosunda buluşturan dizi, yayınlanan yeni fotoğrafla beğeni topladı. Sosyal medyada da dikkat çeken dizi, güçlü bir kadının ayakta kalma mücadelesini, aile olabilmenin, geçmişten gelen yüklere rağmen özgürleşebilmenin zorlu yolculuğunu derinlikli karakterleriyle anlatacak.

Anne ve kızın, izleyicilerin kendilerinden bir şeyler bulacağı yürekleri ısıtan hikayesi ve sevilen isimleriyle ‘Sandık Kokusu’ yakında Show TV’de.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin