Sandık Kokusu'nun Lale Özkan'ı kimdir? Seda Türkmen diziye dahil oluyor!

“Sandık Kokusu” kadrosuna bu akşam ekrana gelecek 4. bölümden itibaren Seda Türkmen de dahil oluyor. Sandık Kokusu 3. bölümde neler yaşandı? Sandık Konusu 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sandık Kokusu 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sandık Kokusu dizisi oyuncuları kimlerdir? Sandık Kokusu dizisi konusu nedir? Sandık Kokusu reytinglerde kaçıncı oldu? Seda Türkmen kimdir?

Volkan Usta
27 Aralık 2023 - 13:05
Kültür Sanat

Show TV'nin; yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, başrollerini Özge ÖzpirinçciDemet AkbağMetin Akdülger ve Necip Memili gibi başarılı isimlerin paylaştığı yeni dizisi “Sandık Kokusu” kadrosuna bu akşam ekrana gelecek 4. bölümden itibaren Seda Türkmen de dahil oluyor.

Seda Türkmen, çarşamba akşamlarına hikayesi ve kadrosu ile farklı bir soluk getiren diziye Reha’nın kız kardeşi Lale Özkan olarak dahil oluyor. Dış görünüşüne, paraya önem veren Lale, hırslı bir kadındır. Onun gelişi Karsu’nun hayatını daha da zorlaştıracaktır.

Dengeleri değiştirecek merak dolu gelişmelerle ‘Sandık Kokusu’ bu akşam saat 20.00’de Show TV’de.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin