Şarkıcı Edis Menajerimi Ara dizisine konuk oluyor!

Menajerimi Ara dizisinin kadrosuna yeni isimler dahil olmaya devam ediyor.

Merve Mutlu
19 Ağustos 2020 - 10:46
Gündem

Eylül ayı sezonunda Kanal D ekranlarında yer alması planlanan ve Ay Yapım tarafından Call My Agent dizisinden uyarlanarak hazırlanan Menajerimi Ara dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Sevilen isimlerden oluşan oyuncu kadrosunun yanı sıra ünlü konukları ile de dikkatleri üzerine çeken dizinin sürprizleri bitmiyor.

20-08/19/menaj.png

Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu (Peride) gibi isimlerin ana kadrosunda yer aldığı diziye, Tuba Büyüküstün, Halit Ergenç, Ozan Güven, Nebahat Çehre, Nükhet Duru, Gökçe Bahadır, Derya Baykal, Ferhan Şensoy ve Çağatay Ulusoy gibi isimler de kendi isimleri ile konuk olacaklar.

Şarkıcı Edis Menajerimi Ara dizisine konuk oluyor!

20-08/19/edis.jpg

25 Ağustos Salı akşamı yayın hayatına başlayacak olan Menajerimi Ara dizisinin birbirinden ünlü konukları arasına Pop müziğin sevilen ismi Edis Görgülü de dahil oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin