Oyuncu Melisa Şenolsun Menajerimi Ara dizisine konuk oluyor!

Menajerimi Ara dizisinin hazırlıkları devam ediyor.

Merve Mutlu
19 Ağustos 2020 - 12:36
Gündem

Kanal D ekranları için Ay Yapım tarafından hazırlanan ve dünyaca ünlü Call My Agent dizisinden uyarlanan Menajerimi Ara dizisinin hazırlıkları tam gaz devam ederken kadrosunda ağırlayacağı ünlülere her geçen gün bir yenisi ekleniyor.

20-08/19/menaj-1597829206.png

Yayın günü ve tarihi de belli olan dizinin ana kadrosunda: Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu (Peride) gibi isimler yer alırken; Tuba Büyüküstün, Halit Ergenç, Ozan Güven, Nebahat Çehre, Nükhet Duru, Gökçe Bahadır, Derya Baykal, Ferhan Şensoy ve Çağatay Ulusoy gibi isimler de kendi isimleri ile konuk olmaya hazırlanıyor.

Oyuncu Melisa Şenolsun Menajerimi Ara dizisine konuk oluyor!

20-08/19/melisa-senolsun.jpg

Birbirinden başarılı isimleri kadrosunda ağırlamaya hazırlanan dizi 25 Ağustos akşamı yayın hayatına başlamaya hazırlanırken, kadrosuna konuk olacak bir ünlü isim daha belli oldu. Tatlı Küçük Yalancılar, Kiralık Aşk, Umuda Kelepçe Vurulamaz, Nefes Nefese ve Atiye dizilerinde başarıyla rol alan güzel oyuncu Melisa Şenolsun, Menajerimi Ara dizisine kendi ismi ile konuk olacak isimler arasına dahil oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin