Menajerimi Ara ne zaman başlıyor? Hangi gün yayınlanacak?

Merakla beklenen Menajerimi Ara dizisinin yayın tarihi belli oldu.

Merve Mutlu
19 Ağustos 2020 - 12:46
Gündem

Kanal D ekranlarında başlayacak olan Ay Yapım imzalı Call My Agent uyarlaması Menajerimi Ara dizisinin hazırlıkları tam gaz devam ediyor. Oyuncu kadrosu ile adından söz ettiren dizinin ünlü isimlerden oluşan konukları da heyecanı artırıyor.

20-08/19/menajer.jpg

Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu (Peride) gibi isimleri ana kadrosunda bir araya getiren yeni dizi, Tuba Büyüküstün, Halit Ergenç, Ozan Güven, Nebahat Çehre, Nükhet Duru, Gökçe Bahadır, Derya Baykal, Ferhan Şensoy ve Çağatay Ulusoy gibi isimleri de kendi isimleri ile konuk etmeye hazırlanıyor.

Menajerimi Ara ne zaman başlıyor? Hangi gün yayınlanacak?

20-08/19/menaj-1597829679.png

Bir menajerlik şirketini baz alarak ünlüler dünyasını ve ışıkların ardındaki hayatları anlatmaya hazırlanan Menajerimi Ara dizisinin ne zaman başlayacağı belli oldu. Fragmanları ve ön izlemeleri ile merak uyandırmaya devam eden dizi, 25 Ağustos Salı akşamı yayın hayatına başlayacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin