Can Yaman'ın sevilen dizisi Bay Yanlış'a Serhat Parıl da dahil oluyor!

Bay Yanlış dizisinin kadrosuna yeni bir isim katıldı.

Merve Mutlu
19 Ağustos 2020 - 15:06
Gündem

Fox ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Can Yaman ve Özge Gürel'in yer aldığı Bay Yanlış dizisi hiç hız kesmeden yayın hayatına devam ediyor. Sevilen dizinin kadrosuna yeni bir isim daha katılıyor.

20-08/19/an.png

Hem Türkiye'de hem de dünyada büyük bir hayran kitlesine sahip olan başarılı ve yakışıklı oyuncu Can Yaman'ın başrolde olduğu Gold Film imzalı dizi, aşkı ve doğru adamı arayan Ezgi ile zengin olmasına rağmen salaş bir hayat yaşayan ve aşka inanmayan Özgür'ün hikayesini ekranlara taşımaya devam ediyor. 

Can Yaman'ın sevilen dizisi Bay Yanlış'a Serhat Parıl da dahil oluyor!

20-08/19/serhat.jpg

Babam İçin, Medcezir ve Oyunbozan dizilerinde rol alan yakışıklı ve başarılı oyuncu Serhat Parıl, Bay Yanlış dizisine katıldı. Başarılı oyuncu 10. bölümden itibaren rol alacağı dizide Özgür'ün Amerika'dan gelen kuzenine hayat verecek ve tansiyonu artıracak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin