Çağdaş Onur Öztürk Fatma dizisinin kadrosunda!

Netflix için hazırlanan Fatma dizisinin kadrosuna yeni bir isim daha katıldı.

Merve Mutlu
19 Ağustos 2020 - 16:25
Gündem

En son Barış Arduç ile başrollerini paylaştığı Kuzgun dizisinde rol alan başarılı ve güzel oyuncu Burcu Biricik'in başrolde Fatma karakteri ile yer alacağı Fatma adlı Netflix dizisinin hazırlıkları devam ediyor.

20-08/19/fatna.png

Cast çalışmaları titizlikle yürütülen dizi, ilk kez bir seri katilin hikayesini anlatacak. Kadın dizisinin Ceyda'sı sevilen oyuncu Gökçe Eyüboğlu'nun da diziye dahil olduğu projeye en son Fırat Tanış dahil olmuştu. Sıradan bir hizmetçi olan Fatma'nın kocası Zafer hapisten çıktıktan sonra ortadan kaybolmasını ve onu arayan Fatma'nın hiç beklenmeyen cinayetler işlemesini konu alan diziye yeni isimler katılmaya devam ediyor.

Çağdaş Onur Öztürk Fatma dizisinin kadrosunda!

20-08/19/agdas.jpg

Doğruluk Ekseni, Kollama, Gazi, Kuzey Güney, Böyle Bitmesin, Diriliş Ertuğrul,Kış Güneşi, Avlu gibi birbirinden başarılı yapımlarda rol alan Çağdaş Onur Öztürk, Netflix için hazırlanan Fatma dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin