Mucize Doktor'un Beliz'i Hazal Türesan Fatma dizisinin kadrosunda!

Fatma dizisinin kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor.

Merve Mutlu
20 Ağustos 2020 - 10:07
Gündem

Netflix için hazırlanan ve en son Kuzgun dizisinde Dila karakterini canlandıran Burcu Biricik'in başrolde yer alacağı Fatma dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Cast çalışmaları titizlikle yürütülen dizinin kadrosuna yeni isimler katılıyor. 

20-08/20/fatma.png

Kadın dizisinin Ceyda'sı sevilen oyuncu Gökçe Eyüboğlu'nun da diziye dahil olduğu projeye en son Fırat Tanış dahil olmuştu. Sıradan bir hizmetçi olan Fatma'nın kocası Zafer hapisten çıktıktan sonra ortadan kaybolmasını ve onu arayan Fatma'nın hiç beklenmeyen cinayetler işlemesini konu alan diziye yeni isimler katılmaya devam ediyor.

Hazal Türesan Fatma dizisinin kadrosuna dahil oldu!

20-08/20/hazal-turesan.jpg

Birbirinden başarılı dizilerde rol alan Çağdaş Onur Öztürk'ün de kadrosunda yer aldığı dizinin kadrosuna son katılan isim de şimdilerde Mucize Doktor dizisinin kadrosunda yer alan Hazal Türesan oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin