Fırat Tanış Fatma dizisinin kadrosunda yer almadığını açıkladı!

Merakla beklenen Fatma dizisinin kadrosunda değişiklik yaşandı.

Merve Mutlu
20 Ağustos 2020 - 10:37
Gündem

Netflix için hazırlanan ve ilk kez bir seri katilin hikayesini anlatmaya hazırlanan Fatma dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Burcu Biricik'in başrolde yer alacağı dizinin erkek başrolünün kim olacağı ise merak uyandırıyor. 

20-08/20/fatma-1597876896.png

Cast çalışmaları titizlikle yürütülen dizinin oyuncuları arasına katılan isimlerden bazıları; Kadın dizisinde Ceyda karakterini canlandırarak büyük başarı elde eden Gökçe Eyüboğlu ile Doğruluk Ekseni, Kollama, Gazi, Kuzey Güney, Böyle Bitmesin, Diriliş Ertuğrul,Kış Güneşi, Avlu gibi birbirinden başarılı yapımlarda rol alan Çağdaş Onur Öztürk olmuştu.

Fırat Tanış Fatma dizisinin kadrosundan ayrıldı!

20-08/20/firat-tanis.jpg

Dizinin ana karakterlerinden birini de başarılı ve sevilen oyuncu Fırat Tanış'ın canlandıracağı iddiaları dolaşıyordu ancak Birsen Altuntaş'ın haberine göre Fırat Tanış Fatma dizisinin kadrosunda yer almayacak. Kadroda ana karakterlerden biri olan Fatma'nın kocasını kimin canlandıracağı sorusu yeniden sorulmaya başlandı...

20-08/20/firat.png

Fırat Tanış sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: 

"YANLIŞ HABER !

Yaklaşık bir haftadır benim de karşıma çıkan bu haber doğru değil Fatma dizisi kadrosunda değilim. Bu diziyle ilgili hiçbir görüşmem ya da anlaşmam olmadı. Sanırım başka bir oyuncu ismiyle karıştırılarak haber yapıldı, yapılıyor."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin