Melis Sezen, Fatma dizisinin kadrosunda!

Merakla beklenen Fatma dizisinin kadrosuna Melis Sezen de katıldı.

Merve Mutlu
20 Ağustos 2020 - 10:55
Gündem

En son Barış Arduç ile başrollerini paylaştığı Kuzgun dizisinde rol alan başarılı ve güzel oyuncu Burcu Biricik'in başrolde Fatma karakteri ile yer alacağı Fatma adlı Netflix dizisinin hazırlıkları devam ediyor.

20-08/20/fatma-1597877232.png

ilk kez bir seri katilin hikayesini anlatmaya hazırlanan Netflix Türkiye'de yayınlanacak olan dizinin cast çalışmaları titizlikle yürütülüyor. Şu ana dek kadrosunda başarılı ve sevilen oyuncu Fırat Tanış, Kadın dizisinin Ceyda'sı Gökçe Eyüboğlu ve birbirinden başarılı projelerde yer alan Çağdaş Onur Öztürk'ün yer aldığı dizinin kadrosunda Fırat Tanış'ın olmayacağı haberi büyük bir üzüntü yaratırken, kadroda başka sevilen bir ismin yer alacağı bilgisi de büyük heyecan yarattı.

Melis Sezen, Fatma dizisinin kadrosunda!

20-08/20/melis-sezen.jpg

Sıradan bir hizmetçi olan Fatma'nın kocası Zafer hapisten çıktıktan sonra ortadan kaybolmasını ve onu arayan Fatma'nın hiç beklenmeyen cinayetler işlemesini konu alan dizinin kadrosunda olduğu açıklanan yeni isim de Hayat Bazen Tatlıdır dizisiyle başlayan oyunculuk kariyerinde Siyah İnci, Leke, Sevgili Geçmiş gibi projelerine de yer veren Melis Sezen oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin