Ferdi Sancar TRT1'in yeni dizisi Gönül Dağı'nın kadrosunda!

Gönül Dağı dizisinin kadrosu şekillenmeye devam ediyor.

Merve Mutlu
20 Ağustos 2020 - 11:33
Gündem

Önümüzdeki sezonda TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan Köprü Film imzalı Gönül Dağı dizisinin hazırlıkları tam gaz devam ederken kadroya da yeni isimler dahil oluyor. Başrolünde Berk Atan'ın yer aldığı Gönül Dağı dizisinin kadrosunda kimler var?

20-08/20/trt.png

Cast direktörlüğünü Yelda Gürkan'ın, yönetmenliğini de Yahya Samancı'nın üstlendiği dizi; Anadolu insanının saflığı ve sıcaklığını anlatırken aynı zamanda taşra ve şehir hayatını da konu alacak.

Ferdi Sancar TRT1'in yeni dizisi Gönül Dağı'nın kadrosunda!

20-08/20/ferdi-sanar.jpg

Gülsim İlhan Ali, Erdal Cindoruk, Şebnem Dilligil, Ali Düşenkalkar, Mert Turak, Feyza Işık, Eser Eyüboğlu ve Temmuz Yıldız gibi isimleri bir araya getiren Gönül Dağı dizisinin kadrosuna yeni isim de Düz Adam, Acayip Hikayeler, Babam Sınıfta Kaldı, Aslan Ailem ve Leke gibi dizilerde rol alan başarılı oyuncu Ferdi Sancar oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin