Demet Özdemir hakkında çıkan aşk iddialarına yanıt verdi!

Güzel oyuncu Demet Özdemir'den açıklama geldi.

Merve Mutlu
20 Ağustos 2020 - 14:47
Magazin

Romantik komedi dizilerinin aranan isimlerinden biri olan ve şimdilerde tv8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde başrolde yer alan Demet Özdemir hakkında çıkan aşk iddilarına nihayet yanıt verdi. 

20-08/20/demet-oz.jpg

Seçkin Özdemir ile yaşadığı ilişkiyi gözler önünde yaşayan Özdemir, ayrılıklarının ardından Kaan Yıldırım, rol arkadaşı Can Yaman, şarkıcı Oğuzhan Koç gibi birçok isimle birlikte anılmış, vakit geçirdiği herkesle ilişkisi olduğu iddia edilmişti. Hakkında her geçen gün yeni bir aşk iddiası çıkan ve hiçbir açıklama yapmayan Özdemir nihayet sessizliğini bozdu. 

Demet Özdemir hakkında çıkan aşk iddialarına yanıt verdi!

20-08/20/demet-ozdemir.png

Uzun zamandır, biter, zamanla durulur diye düşünüp sustuğum hakkımda çıkan asılsız haberlerle ilgili sizi biraz meşgul edeceğim. Her defasında şaşkınlıkla okuduğum bazen üzüldüğüm bazen çok güldüğüm haberlerin son bulması adına sizlerle bu duygumu paylaşmak zorunda hissediyorum. Benim de herkes gibi herkes kadar sohbet ettiğim, dost olduğum erkek arkadaşların onların dışında da karşılaştığımda merhabalaştığım tanıdıklarım var. Size göre 3 günde bir sevgili değiştirip, başkalarıyla berabermişim gibi görünsemde uzun zamandır bir ilişkim yok. Yoğun bir tempoda çalışıyor, ara verdiğimde tatil yapıp, arkadaşlarımla vakit geçirip, herkes kadar hakkım olan hayatımı yaşamaya gayret ediyorum. Ve artık tanımadığım, sadece merhabam olan ya da dostum olan insanlarla sevgili olarak anılmaktan çok yoruluyorum. Sorularınızı her zaman güler yüzle, sevgiyle cevapladım, işinizi yapıyordunuz. Aynı şekilde sizler de aynı saygıyla yaklaştınız yüz yüze her geldiğimizde. Arta kalan zamanda da sizlerden tek ricam;  emin olmadan araştırmadan hakkımda haber yapmamanızdır. Çok bir şey istediğimi düşünmüyorum. Anlayışınızı bekliyorum. Sevgiler.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin