Şevval Sam, Ozan Güven hakkında konuştu: "Aynı filmde oynamam"

Ozan Güven'in şiddet olayı yankısını devam ettiriyor.

Merve Mutlu
20 Ağustos 2020 - 15:01
Magazin

Geçtiğimiz dönemde eski kız arkadaşı Deniz Bulutsuz'u darp ettiği haberleri ile gündeme gelen ve hem mesleştaşlarından hem izleyicilerden hem de senaristlerden büyük tepki gören Ozan Güven hakkında bir açıklama da meslektaşı Şevval Sam'dan geldi.

20-08/20/guven.jpg

En son, hala devam etmekte olan Star TV'nin sevilen dizisi Babil'de rol alan Güven hakkında ayrılık iddiaları gündeme gelmiş hemen ardından da dizinin yapımcısı Ay Yapım Güven ile yollarını ayırdıklarını açıklamıştı. Rol arkadaşı Halit Ergenç'in de Güven'i savunan açıklamalarının ardından gündem karışmış ve Ergenç yanlış anlaşıldığını açıklayarak özür mesajı yayınlamıştı. Oyuncuya bir tepki de Şevval Sam cephesinden geldi. 

Şevval Sam, Ozan Güven hakkında konuştu: "Aynı filmde oynamam"

20-08/20/evval-sam.png

Birbirinden başarılı projelerde yer alan ve hem oyunculuğu hem sesi hem de toplumsal konulara olan duyarlılığı ile takdir toplayan Şevval Sam, önceki akşam arkadaşlarıyla Bebek'teki bir mekanda yemek yedi. Çıkışta kendisini bekleyen basın mensuplarıyla sohbet eden Sam, Ozan Güven hakkında da konuştu. Konuyla ilgili sessizliğini bozan Sam, "Kadına şiddet uygulayan birisiyle aynı filmde oynamam" dedi. Ünlü oyuncu, şiddetin ilkel insanların başvurduğu bir yöntem olduğunu, bunun da eğitim ve farkındalıkla önüne geçilebileceğinin altını çizerek, sinema ve dizilerdeki şiddet sahneleriyle ilgili olarak sinema ve dizilerde insan hikayelerinin anlatıldığını, insanların buna özenmesinin ise toplumun bir eğitim sorunu olduğunu söyledi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin