Sarmaşık Zamanı nefes kesen finaliyle TOD’da!

TOD’un her hafta ilgiyle takip edilen dizisi Sarmaşık Zamanı, 9 Kasım Perşembe günü tüm soruların yanıt bulacağı heyecan dolu final bölümleriyle izleyiciyle buluşuyor.

ozan
09 Kasım 2023 - 11:50
Kültür Sanat

TOD’un, senaryosu ve oyuncu kadrosuyla çok konuşulan, heyecanın her geçen hafta daha da tırmandığı dizisi Sarmaşık Zamanı’nında düğüm, final bölümleriyle çözülüyor. Seyircisi tarafından büyük ilgi gören dizi, 9 Kasım Perşembe günü 15. ve 16. bölümleri ile ekrana veda ediyor.

23-11/09/img_6012.jpg

Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikâyesiyle sosyal medyada da çok konuşulan dizinin final bölümlerinin konusu ise şu şekilde; 

15.bölüm ve 16.bölüm özeti: 

Ali, geçmişine dair büyük bir yüzleşme yaşar. Ezgi, Kerem’le yaşadıklarından sonra kendisine yardım eden eski dostunun yanına sığınır. Karakolda cinayetin işlendiği geceye dair yeni detaylar ortaya çıkar.  Herkesi şaşkına çevirecek bir itiraf geldiğinde, cinayet gecesine dair yeni sırlar ortaya çıkar. Özgür, Ezgi’ye olan inancından vazgeçmez, yakaladığı bir detayın peşinden gider. Ezgi ve Özgür katilin peşine düşer. Birbirine bağlı ilişkiler ortaya çıkınca, Ezgi tanıdığı herkesin gerçek yüzünü ilk kez görür. Kerem’in Münir’le olan ilişkisini sorgulamalarıyla başlayan süreç, katilin yüzündeki maskeyi düşürdüğünde kan donduran bir cinayetin işlendiği anlaşılır. 

23-11/09/img_5765-kopyasi.jpg

Başrollerinde Burçin Terzioğlu ve Onur Tuna’nın yanı sıra Hazal Türesan ve Yiğit Kirazcı’nın yer aldığı, Gökçen Usta’nın yönetmen koltuğuna oturduğu projenin senaryosunu Savaş Korkmaz kaleme alırken, oyuncu kadrosunda usta isimler Tilbe Saran, Emre Karayel, Emel Çölgeçen ve Özgür Emre Yıldırım yer alıyor. Sarmaşık Zamanı’nın dev oyuncu kadrosunda ayrıca Pervin Bağdat, Pelin Ermiş, Müge Bayramoğlu, Mesut Yılmaz, Gökçe Güneş Doğrusöz, Ayşe Melike Çerçi, Uğur Karabulut, Funda Güray, Yılmaz Sütçü, Fatih Berk Şahin gibi başarılı isimler bulunuyor. Dizinin idari yapımcılığını ise OM CONTENT üstleniyor.

23-11/09/img_6337-kopyasi.jpg

TOD'un yurt dışında da izleyiciyle buluşan dizisi Sarmaşık Zamanı, Türkiye ile aynı anda MENA bölgesi ülkelerinde de yayınlanıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin