Saturday Morning All Star Hits! 1. sezon Netflix'te yayınlandı! Konusu, fragmanı

Yetişkinlere yönelik animasyonla canlı çekimin harmanlandığı "Saturday Morning All Star Hits!"i tanıyalım! Konusu, fragmanı, oyuncuları, bölüm bilgileri...

Yetişkinlere yönelik animasyonla canlı çekimin harmanlandığı "Saturday Morning All Star Hits!"e hoş geldiniz!

80'ler ve 90'ların Cumartesi sabahı programlarına övgü niteliğindeki son derece sivri dilli ve muzip dizi "Saturday Morning All Star Hits!" Netflix izleyicisiyle buluştu.

Emma Stone ve Paul Rudd'ın sesleriyle yer aldığı dizi, 10 Aralık 2021 Cuma tarihinden itibaren Netflix platformundan takip edilebiliyor.

Eş yaratıcılığını ve başrolünü Kyle Mooney'in üstlendiği yapımın 1. sezonu toplam 8 bölümden oluşuyor.

"SATURDAY MORNING ALL STAR HITS!" NASIL BİR YAPIM?

Saturday Morning All Star Hits!; 80'lerin ve 90'ların televizyonuna dair her şeye saygu duruşunda bulunan ve yetişkinlere yönelik animasyonla canlı çekimi harmanlayan bir yapım.

Çılgınca saygısız ve biraz rahatsız edici ikiz sunucular Skip ve Treybor (Kyle Mooney) bizi Cumartesi sabahı çizgi film deneyiminde unutulmaz bir yolculuğa çıkarıyor.

22-01/01/saturday-morning-all-star-hits-foto.jpg

"SATURDAY MORNING ALL STAR HITS!" BÖLÜM BİLGİLERİ

Kyle Mooney, Ben Jones, Dave McCary, Scott Gairdner'in kaleminden çıkan 1. sezonun bölümlerinin süresi 19 ile 28 dakika arasında değişiyor.

Bölümlerin sıralaması şu şekilde:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "1. Kaset: OKUL" (24 dk.)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "2. Kaset: KAYIP" (27 dk.)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "3. Kaset: HAYVANAT BAHÇESİ" (28 dk.)
- 1. Sezon 4. Bölüm: "4. Kaset: S.M.A.S.H.!" (26 dk.)
- 1. Sezon 5. Bölüm: "5. Kaset: HABERLER" (25 dk.)
- 1. Sezon 6. Bölüm: "6. Kaset: FİLM" (20 dk.)
- 1. Sezon 7. Bölüm: "7. Kaset: TEHLİKE" (20 dk.)
- 1. Sezon 8. Bölüm: "8. Kaset: CANLI YAYIN!" (19 dk.)

Sezonun açılış bölümünde; ikiz sunucular Skip ve Treybor arasında kardeş rekabeti baş gösteriyor. Genç dinozor Randy terk edilirken; David, şirin Yaratıcı Ayıcıklar'la arkadaşlığını gizliyor.

Saturday Morning All Star Hits!'in kadrosunda Kyle Mooney ile birlikte Eric Bauza , Emma Stone, Pamela Adlon, Cree Summer, Dylan Sprouse, Beck Bennett , Maurice LaMarche, Chris Redd, Paul Rudd, Scott Gairdner, Grey Griffin, Fred Armisen, Kate Lyn Sheil, Carlos Alazraqui, Kevin Michael Richardson, Frank Welker, Rae Dawn Chong, Amy Grabow gibi isimler yer alıyor.

22-01/01/saturday-morning-all-star-hits-poster.jpeg

Bento Box Entertainment, Broadway Video, Netflix & Universal Television iş birliğiyle hazırlanan dizinin bölümlerinin yönetmen koltuğu Ben Jones & Dave McCary ikilisine ait.

"Saturday Morning All Star Hits!" (Netflix) 1. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin