The Hook Up Plan 3. sezon Netflix'te yayınlandı! Aşk Planı final sezonu detayları!

Netflix'in Fransa yapımı romantik komedi dizisi "Aşk Planı (The Hook Up Plan)" 3. ve final sezonuyla Netflix'e geldi! Orijinal ismi "Plan Coeur" olan yapımın final sezonu fragmanı, konusu, oyuncuları...

"Yeni yıl için Émilie, Eliza ve Charlotte ile size bir plan sunuyoruz. Elbette bir aşk planı!"

AŞK PLANI SON KEZ GERİ DÖNDÜ!

Zita Hanrot (Fatima), Marc Ruchmann (Dağ Evi), Sabrina Ouazani (Taksi 5) ve Joséphine Draï'nin (If I Were a Boy) başrolleri paylaştığı Netflix'in Fransa yapımı romantik komedi dizisi "Aşk Planı (The Hook Up Plan)" 3. ve final sezonuyla Netflix'e geldi!

Orijinal ismi "Plan Coeur" olan yapımın ilk sezonu 07 Aralık 2018, ikinci sezonu 11 Ekim 2019'da yayınlanmıştı. Ayrıca geçtiğimiz yıl içinde "The Lockdown Plan" isimli bir de özel bölüm izlemiştik.

Final sezonu ise yeni yılın ilk gününden itibaren Netflix izleyicilerine sunuldu.

Parisli Elsa'nın eski sevgilisini unutamayınca, onun hayata devam etmesini isteyen en iyi dostlarının gizlice bir erkek escort tutmalarını ama bu planın biraz fazla iyi sonuç vermesiyle gelişen olayları konu edinen The Hook Up Plan'ın geride kalan sezonunda; Elsa'nın, dostlarına veda ettikten dört ay sonra Paris'e dönüşünü planlamasına ancak vicdan azabı verici sırların, aşk hayatına ve arkadaşlıklarına zarar vermesine tanıklık etmiştik.

THE HOOK UP PLAN FİNAL SEZONUNDA NELER OLACAK?

Peki, dizinin 3. ve final sezonunda izleyiciyi neler bekliyor?

Final sezonunda; arkadaşlıkları gizli bir ilişki yüzünden sarsılan Elsa, Milou ve Charlotte baş döndürücü yeni zorluklarla ve yaşamlarıyla ilgili büyük kararlarla karşı karşıya kalıyor.

22-01/01/plan-coeur-3-sezon-izle.jpeg

Üçüncü sezon, süreleri 23 ile 33 dakika arasında değişen 6 bölümden oluşuyor:

- 3. Sezon 1. Bölüm: "Yanlış Plan" (26 dk.)
- 3. Sezon 2. Bölüm: "Savaş Planı" (29 dk.)
- 3. Sezon 3. Bölüm: "Ortada Bırakan Plan" (32 dk.)
- 3. Sezon 4. Bölüm: "En Kötü Plan" (29 dk.)
- 3. Sezon 5. Bölüm: "Kız Kardeşlik Planı" (33 dk.)
- 3. Sezon 6. Bölüm: "Son Plan" (23 dk.)

Sezonun açılış bölümünde; Elsa tüm enerjisini hamile kalmak için harcarken; Charlotte, Max'in seçim kampanyasına yardımcı oluyor. Milou ise kırsal hayatın getirdiği yalnızlıkla mücadele ediyor.

Final sezonu oyuncu kadrosunda Zita Hanrot, Sabrina Ouazani, Joséphine Draï, Marc Ruchmann ile birlikte Syrus Shahidi, Yvan Naubron, Guillaume Labbé, Tom Dingler gibi isimler yer alıyor.

22-01/01/plan-coeur-3-sezon-final.jpeg

Netflix Studios yapımı olan Aşk Planı'nın senaryosunu Chris Lang, Noémie Saglio, Julien Teisseire üçlüsü kaleme alıyor.

"The Hook Up Plan" (Netflix) 3. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin