Savaşçı dizisinin Marcus'u Gökçen Gökçebağ diziden ayrılıyor!

Fox ekranlarının sevilen dizisi Savaşçı'nın kadrosunda flaş ayrılık!

Merve Mutlu
24 Ocak 2020 - 11:18
Gündem

Fox'un sevilen dizisi Savaşçı yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkmaya devam ederken, dizinin sevilen oyuncu kadrosunda şoke eden bir ayrılık yaşanıyor. 

20-01/24/savasci-dizisi.png

Yönetmen koltuğunda Osman Taşçı ve Şafak Bal'ın oturduğu, Limon Film imzalı dizi ekran macerasına hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Ayça karakterini canlandıran oyuncu Seçil Buket Akıncı'nın projeden ayrılması ve aynı karakteri canlandırmak adına Feyza Sevil Güngör'ün diziye dahil olması izleyenleri şaşırtmıştı. Sevilen oyuncu kadrosunda: Berk Oktay, Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Gaye Turgut Evin ve Doğan Bayraktar gibi isimleri bir araya getiren dizinin kadrosunda bir ayrılık daha yaşanıyor. 

Gökçen Gökçebağ Savaşçı dizisinden ayrılıyor!

20-01/24/markus.png

4. sezonuna devam eden Savaşçı dizisinin son sezonunda diziye dahil olan kötü adamı Markus diziden ayrılıyor. Uluslararası pek çok terör odağı ile çalışan ve amacı Türkiye'ye karşı kurulan örgütleri bir araya getirerek büyük güç oluşturup Türkiye'yi parçalamak olan karakter, 92. bölümde diziye veda edecek. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin