Legacies 2. sezon 10. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Doğaüstü temalı gençlik dizisi Legacies'in yeni bölümünde neler olacak? Legacies 2. sezon 10. bölüm konusu, fragmanı ve bölümden kareler...

Doğaüstü temalı dizi "Legacies" son olarak "I Couldn't Have Done This Without You" isimli sezonun dokuzuncu bölümüyle ekranlara geldi.

LEGACIES 2. SEZON 9. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yayınlanan son bölümde; zarar vermek için geri dönen Necromancer'ın Malivor'dan intikam planı artık güçlerinden uzak bir insan formunda olduğunu keşfetmesiyle farklı bir yön alır. Josie ile ilişkisini düzeltmek isteyen Hope'un ona bir teklifi vardır. Başka bir yerde ise Alaric, Sebastian'ın okul için bir tehdit olup olmadığını öğrenebilme konusunda Landon'dan yardım talep eder.

20-01/23/legacies-2x10-foto1.jpg

LEGACIES 2. SEZON 9. BÖLÜM REYTİNGLERİ!

Dizi, Carl Seaton'ın yönetmenliğini üstlendiği sezonun dokuzuncu bölümü ile izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.2 reyting oranı ve 0.73 milyon izleyici rakamlarını elde ederek sezonun en düşük rakamlarını ortaya koydu.

Legacies geçtiğimiz haftalarda yapılan resmi duyuruyla 3. sezon onayını almıştı.

LEGACIES 2. SEZON 10. BÖLÜM NE ZAMAN?

Dizi; Adam Higgs & Josh Eiserike'nin senaryosunu kaleme alıp, America Young'ın (Barbie Vlogger) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 10. bölümü "This Is Why We Don't Entrust Plans to Muppet Babies" ile 23 Ocak 2020 Perşembe akşamı The CW ekranlarında olacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-01/23/legacies-2x10-foto2.jpg

LEGACIES 2. SEZON 10. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Salavatore Okulu'nun cadıları Cadılar Meclisi Günü'nü kutlamak için bir araya geldiklerinde, okula sızan son canavar cadılar arasında fikir ayrılığı ve uyuşmazlık yayarak, kaos yaratarak Alyssa Chang (Olivia Liang) ve diğer öğrencileri hedef alır.

Başka bir yerde Alaric (Matthew Davis), Lizzie (Jenny Boyd) ve Josie (Kaylee Bryant), Josie'yi mora miserium'un içindeki kara büyüden korumak için bir çözüm ararlar.

Hope'un (Danielle Rose Russell) yanında güçsüz hissetmekten bıkmış olan Landon (Aria Shahghasemi) ondan kendisini savunmayı öğreneceği bir eğitim vermesini ister.

Ve Alaric’in geçmişi kendisine musallat olmak için geri döner.

LEGACIES YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

20-01/23/legacies-2x10-foto5.jpg

20-01/23/legacies-2x10-foto3-1579811962.jpg

20-01/23/legacies-2x10-foto4.jpg

"Legacies" (The CW) 2. sezon 10. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin