Savaşçı dizisinin yeni oyuncusu Anıl Altınöz oldu!

Fox'un sevilen dizisi Savaşçı'ya yeni oyuncu transfer oldu.

Merve Mutlu
27 Ocak 2020 - 17:18
Gündem

Limon Yapım imzası ile hazırlanan ve 4 sezondur pazar akşamlarında Fox ekranlarının vazgeçilmezi olan Savaşçı dizisinin kadrosundaki hareketlilik devam ediyor. 

20-01/27/sacvasci.png

İlk olarak Ayça karakterini canlandıran  Seçil Buket Akıncı'nın projeden ayrılması ve yerine aynı karakteri canlandırmak için Feyza Sevil Güngör'ün kadroya dahil olması ile başlayan hareketlilik, dizide Marcus karakterini canlandıran Gökçen Gökçebağ'ın diziden ayrılacağı haberi ile devam etmişti. Şimdi de diziye yeni bir oyuncu dahil oluyor. 

Anıl Altınöz Savaşçı dizisine dahil oldu!

20-01/27/anil-altinoz.jpg

Doksanlar adlı sevilen dizi projesinde Rockçı Atilla karakterini canlandırarak ilk ez kamera karşısına geçen oyuncu Anıl Altınöz, 93. bölümden itibaren Merlin karakterine hayat vermek üzere Savaşçı dizisinde rol alacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin