Elazığ depremi için Acun Ilıcalı ne kadar bağış topladı?

tv8 ekranlarında düzenlenen bağışta ne kadar para toplandı?

Merve Mutlu
27 Ocak 2020 - 17:04
Gündem

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu tv8 ekranları, geçtiğimiz günlerde Elazığ merkezli yaşanan ve 41 vatandaşın hayatına mâl olan depremde evlerini ve düzenlerini kaybeden insanlar için bağış organizasyonuna ev sahipliği yaptı. 

20-01/27/tv8-bagislari.jpg

Sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği ve başta SMS olmak üzere birçok kanaldan yardımın toplandığı bağış gecesinde ne kadar para toplandığı merak konusu oldu. Acun Ilıcalı'nın "Bu akşam depremzede vatandaşlarımız yararına tv8'de saat 20.00'de bir yardım kampanyası yapacağız. Hepimizin kalbi onlar için atıyor. Hep beraber kenetlenip elimizden gelen desteği verelim." sözleri ile kendi sosyal medya hesabından duyurduğu kampanya için soy sayıda insan seferber oldu. 

tv8'de ne kadar bağış toplandı?

20-01/27/acun.png

6,8 şiddetindeki depremle sarsılan Elazığ'ın yaralarını sarmak için düzenlenen yardım gecesinde sanat dünyasından iş dünyasına, televizyon dünyasından fenomenlere birçok isim de SMS gönderen halkla birlikte Elazığ için elini taşın altına koydu. Gecede toplanan bağış miktarını da yine sosyal medya hesabından Ilıcalı paylaştı. 

20-01/27/acun-ilicali.png

"Dün akşamki yayınımızı toplam 50 milyon TL bağışla kapatmıştık. Bu sabah itibariyle banka havalelerinin bilgileri gelmeye başladı. Toplamda 60 milyon TL'yi geçtiğimiz kesin ama net sonucu akşama doğru öğrenebileceğiz. Katkıda bulunan herkese sonsuz teşekkürler."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin