Ramo dizisinde Ramo'nun babasını Mert Kurdal canlandırıyor!

Show TV'nin sevilen dizisi Ramo'nun karakterleri beğeni toplamaya devam ediyor.

Merve Mutlu
27 Ocak 2020 - 16:33
Gündem

Başrollerini Ramazan karakteri ile Murat Yıldırım'ın, Avukat Sibel karakteri ile de Esra Bilgiç'in paylaştığı Show TV ekranlarının yeni dizisi Ramo'nun oyuncuları ve karakterleri izleyicilerden büyük beğeni topluyor. 

20-01/27/ramo-dizisi-1580131910.jpg

Çekimleri Adana'da yapılan ve belalı, yoksul ancak eğlenceli de bir mahalle olan Taşkapı'da Pompacılar çetesinin yaptığı pis işlerle birlikte mahallenin gözü kara delikanlısı Ramo'nun hikayesinin ve en büyük savaşı olan Sibel'e olan aşkının anlatıldığı dizinin oyuncularından biri oldukça ön plana çıkıyor. 

Ramo dizisinde Ramo'nun babasını kim canlandırıyor?

20-01/27/ramo-abdo.png

Murat Yıldırım'ın canlandırdığı Ramo karakterinin, dizinin geçmişe dönüş sahnelerinde görülen babasını canlandıran oyuncu büyük ilgi çekti. Dizide Abdo karakterini canlandıran Mert Kurdal'ın yer aldığı sahneler internette izlenme rekorları kırıyor. 

Ramo'nun Abdo'su Mert Kurdal kimdir?

20-01/27/mert-kurdal-1580131880.png

7 Temmuz 1984 tarihinde Ankara'da doğan Kurdal Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'ne girmiş ve burada Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümü'nden mezun olmuştur. "Bizim Evin Halleri" adlı dizi ile ilk kez kamera karşısına geçen oyuncu, Aramızda Kalsın, Vatanım Sensin, Dedektif Memoli, Kasaba ve Yeniden Başla adlı dizilerde rol almıştır. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin