Yeni Hayat dizisinde Serkan Çayoğlu'nun partneri Melisa Aslı Pamuk oldu!

Hazırlıkları devam eden Yeni Hayat dizisinin başrolleri belli oldu.

Merve Mutlu
27 Ocak 2020 - 16:07
Yeni Bölüm

En son Halka dizisinde izlediğimiz başarılı ve yakışıklı oyuncu Serkan Çayoğlu'nun başrolde olacağı yeni dizi projesi Yeni Hayat'ın hazırlıkları devam ediyor. 

20-01/27/serkan-cayoglu.jpg

Karga Seven Pictures tarafından Kanal D ekranları için hazırlanan ve yönetmen koltuğunda Cem Özüduru ile Başak Soysal'ın oturacağı Yeni Hayat dizisinin kadrosunda Çayoğlu'nun yanı sıra çocuk oyuncu Nisa Sofiya Aksongur'un da yer aldığı bilgisini daha önce sizlerle paylaşmıştık. Zengin bir iş insanının eşine korumalık yapan Adem'in hikayesini anlatacak olan dizinin kadın başrol oyuncusu da nihayet belli oldu.

Melisa Aslı Pamuk Yeni Hayat dizisinin başrolü oldu!

20-01/27/serkan-cayoglu-ve-melisa-asli-pamuk-yeni-hayat.jpg

Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz ve Onur Saylak gibi isimlerle birlikte başrolde yer aldığı Çarpışma dizisinde karşımıza çıkan ve kendini sevdiren güzel oyuncu Melisa Aslı Pamuk, Serkan Çayoğlu'nun başrolde olacağı yeni dizi Yeni Hayat'ın başrol kadın oyuncusu oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin