Sefirin Kızı dizisine 2 yeni oyuncu dahil oldu!

Star TV'nin sevilen dizisi Sefirin Kızı'nın kadrosuna yeni oyuncular dahil oldu.

Merve Mutlu
27 Ocak 2020 - 13:44
Gündem

Uzun süredir ekranlarda olmayan ve hem Türkiye'de hem de yurt dışında çok sayıda hayran kitlesi oldukça büyük olan iki oyuncuyu, Neslihan Atagül Doğulu ve Engin Akyürek'i başrolde buluşturan Sefirin Kızı dizisinin yeni bölümü büyük bir merakla bekleniyor. 

20-01/27/sefirin-kizi.jpg

Çekimleri Muğla'da yapılan ve yıllar önce büyük bir aşk yaşayan ancak Sancar'ın Nare'ye inanması yüzünden yarım kalan büyük aşkın, yıllar sonra bir şekilde bir araya gelmeleri ve kızları yüzünden görüşmek zorunda kalmalarını konu alan Sefirin Kızı dizisine yeni oyuncular dahil oldu. 

Melis Birkan ve Aras Aydın Sefirin Kızı dizisinin kadrosuna katıldı!

20-01/27/sefirin-kizi-yeni-oyuncular.jpg

Bir yarıcının oğluyken zengin bir adama dönüşen Sancar ile Sefirin yani büyük elçinin kızı olan Nare'nin dillere destan ama bir o kadar imkansız aşkını konu alan dizinin hikayesi izleyicilerden tam not aldı. İlgiyle izlenen dizinin kadrosuna da 2 yeni oyuncu dahil oldu. 

Eskiden fakir olan ancak daha sonra birçok mal edinen Sancar ile onun ortağı Gediz'in başı, yıllar önce Gediz'in Belediye Başkanı olan babasının parasını alma suçundan belaya giriyor. Sefirin tuzağı olan bu hareketin ardından Gediz de Sancar da sorguya çekiliyor. Çapraz sorguya giren ikilinin sorgularını yapan polisleri de sevilen oyuncular Melis Birkan ve Aras Aydın canlandırıyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin