Oğuz Peçe Zalim İstanbul dizisine dahil oldu!

Sevilen dizi Zalim İstanbul'un kadrosuna yeni oyuncu katıldı.

Merve Mutlu
27 Ocak 2020 - 12:33
Yeni Bölüm

Pazartesi akşamlarının sevilen dizilerinden biri olan Zalim İstanbul, yayın hayatına hız kesmeden devam ediyor. Başrollerinde Fikret Kuşkan, Berker Güven, Mine Tugay ve Deniz Uğur'un rol aldığı, Ozan Dolunay, Cansu Şahin, İdris Nebi Taşkan ve Sera Kutlubey gibi başarılı isimleri bir araya getiren Kanal D dizisi Zalim İstanbul'un hikayesi her bölümde heyecanı daha da artırıyor. 

20-01/27/zalim-istanbul.jpg

Çocukluğunda geçirdiği bir kaza nedeniyle fiziksel engelli olan yeğeni Nedim'e memleketinden onu emanet edebileceği bir eş arayan Agah Beyin konağına, çocukları ile beraber İstanbul'a göçen Seher'in gelmesi ile hem konaktaki hem Seher'in ve çocuklarının hayatının tüm dengesinin bozulmasını konu alan dizi, heyecan dolu bölümleri ile devam ediyor. Nedim'in sağlığına kavuşması ile bambaşka bir yola evrilen dizinin fanları da bu gelişmelerden oldukça memnun. 

Oğuz Peçe Zalim İstanbul dizisinin kadrosunda!

En son Kırgın Çiçekler dizisinde rol alan Oğuz Peçe, Zalim İstanbul dizisinin kadrosuna dahil oldu. Oyuncu dizide Yusuf karakterini canlandıracak. Ancak karakterin özellikleri ve hikayedeki yeri henüz paylaşılmadı. 

Oğuz Peçe kimdir?

20-01/27/oguz-pece-kimdir.png

22 Nisan 1991 İstanbul doğumlu olan Oğuz Peçe, Çılgın Dersane Üniversitede sinema filmi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. Kalbim Yangın Yeri dizisinde rol alan oyuncu son olarak da Kırgın Çiçekler dizisinde yer aldı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin