Ruhi Sarı Ramo dizisine dahil oldu!

Ramo dizisinin kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu.

Merve Mutlu
27 Ocak 2020 - 11:22
Yeni Bölüm

Başrolünde Ramazan karakteri ile Murat Yıldırım'ın, Avukat Sibel karakteri ile de Esra Bilgiç'in yer aldığı Ramo dizisinin kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu. 

20-01/27/ramo-dizisi.jpg

Ramo dizisinin konusu ne?

Adana yoksul, belalı ve bir o kadar eğlenceli olan bir mahalle olan Taşkapı mahallesinde kendi kuralları ve yasaları olan bir aile vardır. İsmi ise Pompacılar çetesidir. Ramo ise mahallenin cesur liderdir. Ramo ve mahallesi patronları Cengiz için mazot kaçakçılığı yapar. Tüm pis işi Ramo ve ailesi yapar ama paranın çoğunu Cengiz kazanır. Cengiz Ramo ve ailesi sadece karınlarını doyuracak kadar para verir. Ramo, ailesinin gördüğü muameleyi içine sindiremez ve ne pahasına olursa olsun buna son vermeye karar verir ve isyan bayrağını çeker ve savaş başlar. Ramo’nun en büyük savaşı da Sibel’e olan aşkıdır.

Ramo dizisinin yeni oyuncusu Ruhi Sarı oldu!

20-01/27/ruhi-sari.png

Sevilen oyunculardan oluşan oyuncu kadrosunda: Cemre Baysel, Görkem Sevindik, Burcu Cavrar, Sacide Taşaner, İdil Fırat, Rüzgar Aksoy, Yıldırım Gücük, İlkay Kayku, İlhan Şen, Macit Koper, İlker Aksum ve Yiğit Özşener'i bir araya getiren Ramo dizisinin kadrosuna Ruhi Sarı katıldı. Başarılı oyuncu dizide 4 bölüm rol alacak.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin